Danske Spil A/S

Historisk stor tiltro til dansk VM-sejr forud for ishockey-VM

Del

Forud for VM på hjemmebane, har Oddset-spillerne en ekstraordinær stor tiltro sejr til danskerne under VM.

Når VM i ishockey, der finder sted i Danmark, starter på fredag, så er det med deltagelse af en række verdensstjerner både fra Canada og USA, men også Danmark har en række NHL-stjerner klar. Og netop den stærke trup sammenholdt med et VM på hjemmebane gør, at tiltroen til dansk VM-guld også er større end normalt, hvis man ser på, hvad oddserne spiller på.

”Tiltroen til Danmark er større end normalt. Det har højst sandsynligt noget med den ekstra hype med et VM på hjemmebane at gøre. Derudover kommer Danmark også med en trup, der sjældent er set stærkere ved et VM. Det har formentlig givet Oddset-spillerne en tro på, at Danmark kan vinde VM, selvom det for os stadig forekommer usandsynligt. Det kan man også se på oddset på dansk sejr ved VM, hvor Danmark giver pengene hele 75 gange igen,” siger Jeppe Helbo Jensen, der er oddssætter i Danske Spil.

Det er dog ikke Danmark, Oddset-spillerne tror mest på. Her er det de canadiske vice-verdensmestre, der bliver spillet mest på, hvor hvert 3. spil falder på canadierne.

”Der er er mest tiltro til Canada, der også er VM’s største favorit, blandt Oddset-spillerne. Det hænger selvfølgelig sammen med, at de kommer med et vanvittigt stærkt hold spækket med NHL-spillere, anført af den helt store stjerne, Connor McDavid, der er blevet topscorer i NHL i de sidste to sæsoner. Til sammenligning med det danske odds står Canada til odds 2,30,” siger Jeppe Helbo Jensen, og tilføjer:

”Der er også stor tro på Sverige blandt Oddset-spillerne. Det kan hænge sammen med, at de spiller deres kampe i Royal Arena i København, og må siges og være mere end halvt på hjemmebane,” siger Jeppe Helbo Jensen.

Afgørende kamp i vente mod Tyskland

Danmarks første kamp er mod Tyskland, og den spilles fredag aften, og her er der lagt op til noget af en gyser. For Danmark er nemlig pisket til sejr, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at se et dansk hold i kvartfinalen ved VM.

”Tyskland kan blive vores værste konkurrent til en 4. plads, og kampene efter Tyskland hedder USA, Canada og Finland, og her skal Danmark ikke forvente at få point. Taber man til Tyskland, så står man formentlig med 0 point efter fire kampe og er bagud på indbyrdes opgør. Så skal Danmark hente tre sejre og håbe på det bedste,” siger Jeppe Helbo Jensen, og tilføjer:

”Danmark er svag favorit mod Tyskland, fordi vi stiller med en trup, der sjældent set har været bedre. Vi har spillere både fra NHL, KHL og SHL og andre topligaer i Europa, og det gør alt andet lige, at vi har en stærkere bredde i truppen, så vi tror, at Danmark kommer videre til kvartfinalen, hvilket giver odds 1,90.”

Blandt de spillere, der bliver afgørende for dansk succes finder man spillere som Frans Nielsen og Frederik Andersen, sidstnævnte der netop har haft en forrygende sæson i NHL, hvor hans hold Toronto Maple Leafs røg ud til Boston efter 7 kampe i slutspillet, men hvor han blev kampens spiller i 3 af kampene.

Også Oliver Bjorkstrand har netop meldt sig under de rød-hvide faner, ligesom Nicklas Jensen, der blev dansk topscorer ved VM i 2017, ligner et godt bud på en dansk topscorer til odds 2,75.

For yderligere information, kontakt Danske Spils presseafdeling på 30851785

Nøgleord

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

36 72 00 11https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum