Knuthenborg Park & SafariKnuthenborg Park & Safari

Historisk samarbejde mellem Lalandia og Knuthenborg Safaripark

Del

Flere end 15.000 personer på Lolland-Falster benytter sig af årskort til Lalandia og Knuthenborg Safaripark hvert eneste år. Nu kan de nøjes med et kort. Nyt samarbejde mellem Lolland-Falsters to største attraktioner giver unikke oplevelser hele året og du skal ikke vælge - du får masser af oplevelser.

Den bedste julegave til børn er at kunne give dem massevis af oplevelser hver dag hele året rundt og tæt på, hvor de bor. Indtil 15. december kan man købe det lukrative ”Årskort”, som giver entré til Knuthenborg Safaripark i hele sæsonen fra 1. april til 22. oktober, med alle de fordele, som et normalt sæsonkort har. Når Knuthenborg Safaripark har lukket, åbner dørene sig i Lalandia for tropisk Aquadome, Monky Tonky Land og alle de andre fordele, som et Exclusivkort til Lalandia giver. Det bedste fra to verdener er dermed samlet i ét kort.

Hos begge attraktioner er der glæde over det nye samarbejde: ”Vi ser det som naturligt, at de to største på Lolland-Falster og nogle af Danmarks største attraktioner, samarbejder for at skabe unikke oplevelser for vores mange loyale gæster”, udtaler Karsten Juhl, Centerdirektør i Lalandia og bakkes op af Christoffer Knuth, Adm. direktør i Knuthenborg; ”Vi vil gerne være noget for de lokale - også om vinteren, og det kan vi med dette samarbejde, som kommer til at glæde mange mennesker”.

Der kan skabes fælles minder for alle, når sommerhalvåret bliver fyldt med vilde oplevelser i Knuthenborg Safaripark.  Her åbner tigere, elefanter og girafer porten til en anden verden og tager børn og voksne med på en 300 mio. års tidsrejse, fordelt over 400 hektar jord, sammen med 500 vilde dyr, ægte fortidsskeletter, store dinosaurer og rutsjebaner. Vinteren byder på masser af sjove aktiviteter indendørs i Lalandia, hvor hyggelige spisesteder, inspirerende butikker og 30 graders tropevarme venter på, at gæsterne giver den gas i vandrutsjebanerne og de varme bassiner med en lang række af vandaktiviteter.

Men du skal skynde dig, ”Årskortet” er kun til salg kortvarigt og i begrænset antal, da prisen er sammensat med rabat fra begge attraktioner til en pris til kun 499 kr. for børn fra 3-11 år og 699 kr. for voksne.

 

Facts:

  • Årskortet for 2023 kan købes online på Knuthenborg.dk i en begrænset periode indtil 15. december 2022. 
  • Årskortet giver entre til Knuthenborg i hele sæsonen fra 1. april til 22. oktober, med alle de fordele, som et normalt sæsonkort har.
  • I perioden 1. januar - 2. april og igen fra 29. september -31. december giver årskortet gratis entré i Lalandia med Aquadome, Monky Tonky Land og alle de fordele, som et Exclusivkort giver.
  • Prisen er 499 kr. for børn fra 3-11 år og 699 kr. for voksne. Der er et begrænset antal kort. 
  • Du kan stadig købe Exclusivkort til Lalandia samt sæson- og familiekort til Knuthenborg.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Knuthenborg Park & Safari

Knuthenborg Park & Safari
Knuthenborg Park & Safari
Knuthenborg Allé 2
4930 Maribo

https://www.knuthenborg.dk/

Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Her oplever du 500 vilde dyr i naturlige miljøer og nogle af verdens mest velbevarede skeletter af permdyr og dinosaurer. Dinosaurerne kommer til live i vores vilde dinosaurskov og suset i maven er sikret på landets største naturlegeplads. Den komplette naturoplevelse får du, når du vågner op til snabeltrut eller tigerbrøl i Knuthenborg Camp. Dét er en oplevelse vildere.

Vores ønske er at skabe en komplet familieoplevelse, hvor evolutionshistorien giver perspektiv til, hvordan vi er i naturen. Vi tror på, at bæredygtighed, dyrevelfærd og de truede dyrearters overlevelse er fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra Knuthenborg Park & Safari

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Knuthenborg Park & Safari

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum