VIA University College

HF i Nørre Nissum åbner dørene

Del

Inden længe skal mange vestjyske unge vælge uddannelse. Derfor inviterer HF i Nørre Nissum til åbent hus fredag den 7. februar 2020.

For mange unge mennesker kan det være svært at vælge den helt rette ungdomsuddannelse. Derfor er det en god idé at deltage i et af de mange åbent hus-arrangementer, som uddannelserne afvikler i den kommende tid. På HF i Nørre Nissum er man klar til at modtage alle interesserede fredag den 7. februar fra klokken 9.00-14.00.

”Vi åbner dørene, så man kan komme og høre mere om en fagligt stærk og ambitiøs gymnasial ungdomsuddannelse – og ikke mindst opleve det særlige fællesskab og studiemiljø, vi har her i Nørre Nissum. Der bliver også mulighed for at høre om de forskellige bomuligheder, som vi kan tilbyde – blandt andet på vores helt nye kostskole,” siger Tina Kandborg Gade, der er leder af HF Nørre Nissum.

Til arrangementet kan man blandt andet få en rundvisning på skolen samt møde elever, studievejledere og undervisere. Desuden er der mulighed for at stille spørgsmål om eksempelvis adgangskrav og optagelse – og ikke mindst om de muligheder man har med en HF-eksamen i hånden.

Forældre og venner er velkomne. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Man søger om optagelse på HF gennem optagelse.dk. Der er ansøgningsfrist d. 1. marts, hvis man søger direkte efter 9. eller 10. klasse. Det er dog muligt at søge om optagelse helt indtil studiestart

Kontakt for yderligere oplysninger:
Leder af HF i Nørre Nissum, Tina Kandborg Gade, tlf. 87 55 32 66, mail: tig@via.dk
Journalist på VIA, Casper Grud Nielsen, tlf. 87 55 15 16, mail: grud@via.dk

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum