Heymedia Partners bliver til Bazoom Group ApS

Del

Den århusianske virksomhed, Heymedia Partners ApS, ændrer navn til Bazoom Group ApS og retter nu endnu mere fokus mod resten af verden.

Det tidligere Heymedia Partners ApS, nu Bazoom Group Aps, har kun knap to år på bagen, men er allerede 110 ansatte og har fire kontorer i henholdsvis Aarhus, København, Novi Sad og Malaga. Allerede i første kvartal af 2022 åbnes det femte kontor, som bliver i Miami (USA).

Bazoom Group ApS er Skandinaviens førende leverandør af linkbuilding og agerer samarbejdspartner med de fleste SEO-bureauer i Nordeuropa. Bazoom Group ApS forsøger at innovere branchen ved at lave én platform, som samler alle købere og sælgere under ét tag i kombination med deres ekspertise indenfor SEO.

CEO, Jesper Hamann Wium: “Vores internationale profil og størrelse afspejles i vores nye navn.

CEO ved Bazoom Group Jesper Hamann Wium kommenterer i forbindelse med navneskiftet: “Vi har gennem de sidste 12 måneder haft stort fokus på at globalisere vores strategi og i den forbindelse har bazoom altid ligget i baghovedet på os. Bazoom er faktisk et navn vi har haft i familien i et årti, men som ikke har været brugt i flere år. Det har den pondus og skarphed, som symboliserer vores platform og service, hvorfor det var det perfekte navn til den rejse vi er på.”

For yderligere info kontakt:

Jesper Hamann Wium, CEO, +45 61 60 97 72
jw@heymediapartners.com

Læs mere her: https://bazoom.com/ 

Billeder

Information om HEYMEDIA PARTNERS ApS

HEYMEDIA PARTNERS ApS
HEYMEDIA PARTNERS ApS
Vestergade 48 H 2
8000 Aarhus C

Følg pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HEYMEDIA PARTNERS ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum