Salling Group

Her ligger Danmarks 10 BASALT-butikker

Del

BASALT er blevet en realitet på ganske kort tid, efter ideen opstod for bare to måneder siden. Nu har Salling Group sat navn på alle adresser, der alle åbner inden jul.

Henover den seneste måned har Salling Group sat adresse og by på sine 10 BASALT-butikker, som er dagligvarekoncerns nyeste bud på et konkret forbrugervåben mod den høje inflation. Snoren til den første butik blev klippet på Amager, sidenhen i Aarhus, Helsingør, Odense og senest i Hjørring. Onsdag 23/11 åbner butikken i Glostrup og inden jul de næste fire.  

Kunderne har hurtigt taget BASALT til sig, om end indkøbsoplevelsen er markant anderledes i forhold til resten af dagligvaremarkedet. Med et mindre sortiment bestående af basisvarer, der hverken kræver køl eller frost, har kortere åbningstider, færre vareleveringer kan BASALT tilbyde priser, der i gennemsnit er 15 % under discountmarkedet, hvor flere end 80 % af varerne koster under 20 kroner stykket og halvdelen 10 kroner eller derunder. 
 
Gennem BASALT’s korte levetid har kunderne allerede fundet sine favoritter. På tværs af de fem åbnede butikker er det især rapsolie, solsikkeolie, bananer, toiletpapir og dåsetomater, der fylder i indkøbsvognen.  
 
- Som med alting nyt skal kunderne vænne sig til formatet, og det kan vi langsomt se, at de gør. For at man for alvor skal få værdi ud af sine indkøb i BASALT, skal man fylde kurven godt op. Det klassiske storindkøb, hvor man får fyldt skabene op til den kommende uge. Så vil man virkelig kunne se på sin kvittering, at det kan betale sig at svinge forbi BASALT, siger Henrik Nielsen, kædechef i BASALT.  

BASALT har siden åbningen af den første butik tilført over 100 nye varenumre og udvidet åbningstiden fra kl. 08 - 19 alle ugens dage, alt imens arbejdet med at gøre de næste seks butikker klar fortsætter ufortrødent. 

- Kollegaerne knokler virkelig for at klargøre butikkerne, så vi er klar til de planlagte åbninger, for vi ved, at kunderne lokalt glæder sig lige så meget, som vi gør. Slutspurten er sat ind, og for hver butik vi konverterer, bliver vi dygtigere og dygtigere. Kunderne kan godt glæde sig, siger Henrik Nielsen.  

Næste BASALT-åbning er i Glostrup onsdag 23/11 kl. 08.  

BASALTs 10 butikker    

Kastrup, Amagerlandevej (Åbnet) 

Helsingør, Prøvestenscentret (Åbnet) 

Aarhus, Viby Ringvej (Åbnet) 

Odense, Bilkabyen (Åbnet) 

Hjørring, Bispensgade (Åbnet) 

Glostrup, Hovedvejen (Åbner 23/11) 

Næstved, Toldbodgade (Åbner 30/11)

Hellerup, Rymarksvej (Åbner 7/12) 

København Nordvest, Frederikssundsvej (Åbner 8/12)  

Silkeborg, Østergade (Åbner 14/12)  

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum