Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Her kan du blive viet i det fri i 2022

Del

Københavns Kommune er klar med næste års program for de populære vielser i det fri, hvor giftelystne par kan sige ’ja’ til hinanden på en række særlige lokationer i hovedstaden.

Har man været på frierfødder og planlægger bryllup engang i 2022, står Københavns Kommune nu klar med en række gode bud på særlige steder, vielsen kan foregå. Næste års ’Vie i det fri’-program er nemlig klar.

Om man er til vinterbryllup i lysskæret fra lysinstallationerne i byrummet under Copenhagen Light Festival, en eventyrlig vielse foretaget af selveste H.C. Andersen på Det Kongelige Teater, en maritim kærlighedsfest på Skonnerten Halmø eller et ’ja’ indhyllet i kulturhistorie på Glyptoteket, skulle der gerne være noget for enhver smag i næste års program.

”Med vores Vie i det fri-arrangementer vil vi gerne give parrene mulighed for at gøre en i forvejen særlig dag ekstra speciel, og det er sædvanligvis ganske populært. Næste år er der både klassiske lokationer samt en række helt nye spændende steder på programmet, så der er grobund for et rigtig godt år i kærlighedens tegn,” siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

I 2022 er der 24 Vie i det fri-arrangementer fordelt på 15 forskellige lokationer, hvilket er flere end nogensinde før. Syv lokationer er helt nye i programmet.

Fakta

 • Vie i det fri er Københavns Kommunes vielsestilbud, hvor par kan blive viet på særlige steder i byen ved en række på forhånd fastsatte vielsesarrangementer i løbet af året.
 • Vie i det fri har eksisteret siden 2012.
 • I 2021 blev 406 par viet ved et Vie i det fri-arrangement.
 • De syv helt nye lokationer i 2022-pogrammet er:
  • Copenhagen Light festival

  • Superkilen

  • Tour de France i København

  • Skonnerten Halmø

  • Nordre Toldbod

  • Mærsk Tårnet

  • Glyptoteket
 • Se hele 2022-programmet for Vie i det fri på idocph.kk.dk

Kontakter

Pressekontakt

33 66 23 45 (modtager ikke SMS)

Links

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavnske idrætsfaciliteter får et løft12.8.2022 09:51:16 CEST | Pressemeddelelse

Torsdag aften indgik Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus en aftale om den såkaldte klubhuspulje, hvor politikerne fordelte midler til renoveringer og opgraderinger af en række idrætsfaciliter i København. I alt blev der afsat en pose penge på 16,8 millioner kroner. De skal blandt andet skal gå til større renoveringer af to badmintonhaller, et mobilt klubhus til en skateboardforening, samt opgraderinger og renoveringer af både fodbold - og roklubbers faciliteter. Udover 12 idrætsforeninger har også 3 spejderklubber fået penge til at opføre eller renovere deres klubhuse og faciliteter. På vegne af Kultur- og Fritidsudvalget glæder Kultur- og Fritidsborgmesteren sig over forbedringerne af idræts- og fritidsfaciliteterne: ”Selvfølgelig skal vi styrke københavnernes, særligt børns og unges, muligheder for at dyrke sport og idræt og for at have et aktivt fritidsliv. Derfor gælder det os, at en stribe klubber og foreninger på tværs af byen nu kan se frem til bedre faciliteter.” De

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum