AB Gruppen A/S

Her er elitehåndværkerne 2020 fra 3byggetilbud.dk

Del

Service og kvalitet er af øverste skuffe, og tidsplan og pris holder fra start til slut. 15 elitehåndværkere er udpeget af 3byggetilbud.dk på baggrund af portalens mere end 50.000 henvendelser fra de danske bygherrer over det seneste år.

Bygherrerne bestemmer vinderne

Traditionen tro har 3byggetilbud.dk indstillet og udpeget 15 elitehåndværkere på baggrund af blandt andet de tilbagemeldinger, som firmaet får fra bygherrer, der beder om tilbud på bygge- og renoveringsprojekter. Bygherrerne rater håndværkere ud fra både svarprocent, tilfredshed med det udførte arbejde. Derudover har 3byggetilbud.dk haft en jury med, som også så på antallet af vundne opgaver, samt tilbagemeldinger og feedback fra portalens bygherrer.

Et skulderklap og et kvalitetsstempel

3byggetilbud.dk har mere end 1.600 håndværkere tilknyttet deres service, som afgiver tilbud på de omkring 50.000 bygge- og renoveringsopgaver, portalen modtager årligt. ”Vi udvælger elitehåndværkerne for at sætte en tyk streg under det imponerende arbejde, som de mange håndværkere, vi har med i netværket, leverer. Det er både et skulderklap til håndværkerne og så er det et kvalitetsstempel overfor bygherrerne. Derfor har det også været meget svært at finde vinderne, fordi vi har så mange håndværkere med, der alle leverer høj kundetilfredshed og højt serviceniveau over hele linjen,” fortæller Tino Chris Hansen, som er Costumer Relations Manager hos 3byggetilbud.dk.

Elitehåndværkeren 2020 er entreprenør og fra Midtsjælland

3byggetilbud.dk har fundet vindere i 14 fagkategorier og blandt dem er Fjordland Kloak og Anlæg fra Viby Sjælland løbet med den helt store titel som elitehåndværkeren 2020. ”Fjordland Kloak og Anlæg er meget bevidste om at håndværkerfaget ikke kun er et håndværkerfag, men også et servicefag og denne tilgang har i høj grad betydet mange positive tilbagemeldinger fra de danske bygherrer,” slutter han.

Her er vinderne:

Elitemaleren: TB Malerne ApS

Eliteelektrikeren: Trebbien Electric ApS

Elitetømreren: KP’s Tømrerfirma

Elitespecialisten: Sky-Work A/S

Eliteglarmesteren: DK Glas og Montage

Elitemureren: RASK & RUM ApS

Elitebrolæggeren: Rosendal Brolægning ApS

Eliteisolatøren: A-Z Isolering & Totalentreprise ApS

Elitegulvfirmaet: Halling Gulvservice

Den Grønne Eliteprofil: NJ El-service

Elite-VVS’eren: Taulborg VVS ApS

Elitetotalentreprenøren: C.C. Entreprise ApS

Eliteanlægsgartneren: Wicksit I/S

Eliteentreprenøren og elitehåndværkeren: Fjordland Kloak & Anlæg ApS

Du kan læse mere om alle elitehåndværkerne og se billeder her: Elitekåringer 2020 hos 3byggetilbud.dk

Nøgleord

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef

Presse- og kommunikationschef i AB Gruppen - herunder 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk og Energihjem.dk

26740636mac@abgruppen.dk

Billeder

Information om AB Gruppen A/S

AB Gruppen A/S
AB Gruppen A/S
Kristen Bernikows Gade 6
1105 København K

+45 7733 4000http://www.abgruppen.dk/

AB Gruppen A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk, Andelsportal.dk og Ejerportal.dk. AB Gruppen A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 50.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra AB Gruppen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AB Gruppen A/S

Ny platform skal inspirere de danske boligejere til at energirenovere24.5.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

Grøn omstilling og bæredygtighed er helt centralt, når Danmark skal rejse sig igen efter COVID-19. Og det er ikke kun politisk, der skal handles. Bygninger står for omkring 40 procent af vores energiforbrug og energiforbedringspotentialet, når det kommer til danskernes privatboliger er derfor højt. Det skal et partnerskab mellem 3byggetilbud.dk – Danmarks største formidler af byggeopgaver – og Danske Bank lave om på.

Danskerne holder hånden under håndværkerne8.4.2020 13:54:00 CESTPressemeddelelse

Butikker og institutioner holder lukket, og mange danskere holder sig isoleret bag boligens fire vægge. Coronakrisen sætter sine store aftryk, men den har ikke sat en stopper for byggelysten. Tværtimod. Tilbudsportalen 3byggetilbud.dk modtager lige nu historisk mange bygge- og renoveringsprojekter fra byggelystne danskere, institutioner og erhverv, der ønsker at igangsætte projekter og derfor søger en håndværker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum