Esbjerg Kommune

Henrik Studsgaard er Teknik & Miljøs nye direktør

Del

Den 1. januar 2023 eller snarest derefter sætter Henrik Studsgaard sig i stolen som ny direktør for Teknik & Miljø i Esbjerg Kommune, og med sig tager han stor erfaring fra toplederstillinger.

Esbjerg Byråd har netop godkendt ansættelsen af Henrik Studsgaard som ny direktør for Teknik & Miljø, og han vil fra den 1. januar 2023 eller snarest derefter komme til at stå i spidsen for Teknik & Miljø. Hans opsigelsesvarsel er under forhandling.

Henrik Studsgaard er jurist og har også en uddannelse som skov- og landsskabsingeniør samt en HD i finansiering og kreditvæsen. Bag sig har han flere toplederstillinger, og senest kommer Henrik Studsgaard fra et job som departementschef i Miljøministeriet gennem ti år. Den nye direktør har bl.a. beskæftiget sig indgående med natur, klima og miljø, der i høj grad er centrale emner for Teknik & Miljø.

Henrik Studsgaard bliver direktør for Teknik & Miljø, efter at den tidligere direktør, Erik Jespersen, den 1. oktober begyndte i et nyt direktørjob i Odense Kommune, og siden har kommunaldirektør Rikke Vestergaard fungeret som direktør for Teknik & Miljø.

”Jeg er glad for, at vi har ansat Henrik Studsgaard, og ser frem til at byde ham velkommen i direktionen. Jeg er sikker på, at Henrik Studsgaard sammen med de dygtige ledere og medarbejdere i Teknik & Miljø kan fortsætte den positive udvikling og være garanter for det gode samarbejde både på tværs i organisationen, med det politiske niveau og med vores vigtige samarbejdspartnere eksternt,” siger kommunaldirektør Rikke Vestergaard.

Ny direktør er en kapacitet

Også borgmester Jesper Frost Rasmussen ser frem til samarbejdet med den nye direktør.

”Med Henrik Studsgaard får vi en erfaren og kompetent mand til at stå i spidsen for Teknik & Miljø, og jeg er glad for, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som ham. Henrik Studsgaard kommer til at spille en vigtig rolle i udviklingen af Esbjerg Kommune og de mange spændende projekter, der bakker op om vores visioner og mål om at være en grøn kommune i vækst,” siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.  

Ambition om at gøre en forskel

Henrik Studsgaard er klar til at lære Esbjerg Kommune at kende, og han ser frem til at flytte til Esbjerg, hvor han vil engagere sig i både jobbet og byen.

”Esbjerg Kommune griber tidens store udfordringer og muligheder med ambition og ønsket om at gøre en forskel lokalt, nationalt og internationalt, når det gælder bæredygtig udvikling, digitalisering og rammerne for det gode liv. Det er motiverende, og det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Henrik Studsgaard.

Privat er Henrik Studsgaard gift og har fire børn på 20-28 år.

 

Kontakter

Jesper Frost Rasmussen, borgmester, jesra@esbjerg.dk, tlf. 27 24 18 00
Rikke Vestergaard, kommunaldirektør, rikv@esbjerg.dk, tlf. 40 20 37 48
Henrik Studsgaard, kommende direktør for Teknik & Miljø, henrikstudsgaard@live.dk, tlf. 25 12 43 45

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum