IFFD - Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark

Henrik Hvidesten tiltræder som ny formand for IFFD

Del

Henrik Hvidesten blev den 29. oktober valgt som ny formand for IFFD på en ekstraordinær generalforsamling. Ringsted-borgmesteren erstatter den konstituerede formand, Lene Dybdal, der fortsætter som 1. næstformand i foreningen.

Henrik Hvidesten (V), borgmester i Ringsted Kommune, er på en ekstraordinær generalforsamling blevet valgt som ny formand for IFFD.

Han erstatter Lene Dybdal (A), der har fungeret som konstitueret formand for brancheforeningen, siden Jane Jegind trak sig tilbage fra politik i slutningen af august.

Hos Ringsted-borgmesteren er der stor begejstring at spore over udnævnelsen. Han glæder sig til at trække i arbejdstøjet og til at sikre de bedst mulige betingelser for alle landets idræts- og fritidsfaciliteter:

- IFFD har i det seneste års tid udviklet sig til en utrolig spændende spiller på den idrætspolitiske scene. Foreningen er en oplagt platform for netværk og vidensdeling, som der i den grad er behov for. Vi har brug for en stærk brancheforening, der kan tale faciliteternes sag, og det vil jeg rigtig gerne bidrage til, siger den nye IFFD-formand.

Lene Dybdal glæder sig ligeledes over valget af Henrik Hvidesten:

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi har fundet den rette formand for IFFD. Henrik Hvidesten er ihærdig, fagligt stærk og så brænder han for idræts- og fritidsområdet. Jeg er sikker på, at han bliver en stor gevinst for foreningen, udtaler Lene Dybdal.

En ny sammensætning
Ud over Henrik Hvidesten blev der i forbindelse med IFFDs ekstraordinære generalforsamling tilført yderligere kræfter til foreningens forretningsudvalg.

Carl Christian Ebbesen (DF) ønskede ikke genvalg og er blevet erstattet af Mahad Yussuf (B) fra Aarhus Kommune.

Det betyder, at forretningsudvalget nu har følgende medlemmer:

  • Henrik Hvidesten (V) – formand
  • Lene Dybdal (A) – 1. næstformand
  • Holger Kortbek – 2. næstformand
  • Rune Bille - kasserer
  • Peter Nyegaard Jensen (V)
  • Evald Lange Rise (A)
  • Mahad Yussuf (B)
  • Niels Bækgaard
  • Gitte Nørgaard

Nøgleord

Kontakter

Henrik Hvidesten, formand for IFFD: +45 24 48 06 21

Lene Dybdal, 1. næstformand for IFFD: +45 21 23 23 36

Information om IFFD - Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark

IFFD - Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark
Toldboden 3, 2. sal D18
8800 Viborg

70 70 10 54http://www.iffd.dk

IFFD er en forening af kommuner og selvejende institutioner, der beskæftiger sig med drift og udvikling af idræts- og fritidsfaciliter i Danmark. Brancheorganisationen har eksisteret siden 2018 og repræsenterer en lang række kommuner og faciliteter fordelt over hele landet.

Følg pressemeddelelser fra IFFD - Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra IFFD - Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum