Hempel A/S

Hempel opkøber det ikoniske maling- og tapetbrand Farrow & Ball

Del

Den førende malingsproducent Hempel har underskrevet en købsaftale med henblik på at overta-ge Farrow & Ball, en virksomhed, der fremstiller luksuriøs, dekorativ maling og tapet med en årlig omsætning på over EUR 100 millioner.

Hempel tager nu det næste væsentlige skridt mod at fordoble sin indtjening til EUR 3 milliarder i 2025. Opkøbet er et godt strategisk match, som understøtter Hempels vækstambitioner inden for dekorativ-segmentet.

"Jeg er stolt over, at vi allerede har taget det næste skridt på rejsen mod at fordoble vores forretning. Tilføjelsen af Farrow & Ball i vores brandportefølje viser endnu en gang, at vi sigter mod at opnå førerpositioner inden for specifikke segmenter og geografiske områder," afslutter Lars Petersson.

Med udgangspunkt i Hempels stærke globale tilstedeværelse og mangeårige erfaring i branchen, er det hensigten at vækste og udbrede Farrow & Ball-brandet globalt.

"Vi ser frem til at tage vores vækstrejse til et nyt niveau som en del af Hempel, med hvem vi deler stærke fælles principper inden for bæredygtighed. Som en del af Hempel får vil bl.a. adgang til et stærkt globalt distributionsnetværk og tætte brancherelationer," fortæller Anthony Davey, CEO for Farrow & Ball.

Hempel har i dag meddelt, at virksomheden har underskrevet en købsaftale med henblik på at overtage Farrow & Ball fra kapitalfonden Ares Management Corporation, som er førende inden for alternative investeringer. Handlen afventer nu myndighedernes godkendelse, som forventes at foreligge i andet halvår af 2021.

Om Hempel

Hempel, der er en af verdens førende leverandører inden for pålidelige malingsløsninger, er en global virksomhed med stærke værdier, som samarbejder med kunder inden for segmenterne husmaling, marine, infrastruktur og energi. Hempel har et globalt set-up med fabrikker, innovations- og forskningscentre samt lagre på tværs af lande og regioner.

Hempels maling og overfladebehandlinger beskytter og udsmykker bygninger, infrastruktur og andreaktiver, og spiller en vigtig rolle i vores kunders globale forretning. De hjælper med at minimere vedligeholdelsesomkostninger, giver forbedret æstetik og bedre energieffektivitet.

Hos Hempel er formålet at skabe en bedre fremtid med bæredygtige løsninger til overfladebehandling. Vi er overbeviste om, at vejen til succes ligger i at gøre bæredygtighed til kernen i vores forretning. Det er ikke bare det rette at gøre, det vil også styrke vores konkurrencedygtighed, gøre os mere modstandsdygtige og minimere risici.

Hempel blev etableret i København i 1915. Hempel Fonden er den stolte ejer af Hempel og er med til at sikre et solidt økonomisk grundlag for Hempel-koncernen. Fondens andet formål er at støtte kulturelle, sociale, humanitære og forskningsrelaterede formål i hele verden.

Om Farrow & Ball

Farrow & Ball er grundlagt og beliggende i Dorset, England siden 1946 og er dedikeret til at skabe miljøvenlig maling og tapet, der kun bruger de fineste ingredienser og de rigeste pigmenter. Resultatet er en farvepalette af maling med en ekstraordinær reaktion på lys, og håndværksmæssige tapeter med en taktil finish, der unikt opnås ved at påføre maling til papir.

Fra den karakteristiske kalkholdige matte Estate Emulsion til holdbarheden af ​​den vaskbare Moderne Emulsion er hver finish udformet med en blanding af op til fem pigmenter og en miljøvenlig vandbase, der skaber en ekstraordinær farvedybde og en smuk finish.

Farrow & Ball forpligter sig til at reducere deres indvirkning på jorden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gøres bl.a. ved brug af miljøvenlige formler, genanvendelige materialer, ansvarligt fremskaffede ingredienser og bæredygtig forretningspraksis,

Kontakter

Billeder

Information om Hempel A/S

Hempel A/S
Lundtoftegårdsvej 90
2800 Kgs. Lyngby

45933800http://hempel.com

Følg pressemeddelelser fra Hempel A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.