DS Automobiles Danmark

Helt ny DS 4 - Teknologi introduktion

Del

Nu introducerer DS navnet og teknologien bag den tredje model i produkt porteføljen. Bilen kommer til at hede DS 4. Den placerer sig i premium mellemklasse segmentet (C-segmentet) og tilbyder opsigtsvækkende design, et indbydende interiør i lækre materialer, et højt niveau af komfort og ikke mindst et stort fokus på teknologi og individualisering.

Fransk avantgarde gennemsyrer det franske premium bilmærke DS. Med store penselstrøg og dog med sans for detaljen, tilbyder bilmærket ingeniørkunst, design og teknologi med fransk attitude og charme. DS er kendt for biler, der skiller sig ud i gadebilledet og DS 7 Crossback og lillebror DS 3 Crossback, der danner det foreløbige DS modelprogram, har lagt stilen. Begge udgaver fås som hhv. plugin hybrid og elbil. DS har lige vundet første og anden pladsen i det internationale formel-e mesterskab og med nu tre formel-e verdensmesterskaber i ryggen, er det kun naturligt at DS har stort fokus på netop el-teknologi.

Nu introducerer DS navnet og teknologien bag den tredje model i produkt porteføljen. Bilen kommer til at hede DS 4. Den placerer sig i premium mellemklasse segmentet (C-segmentet) og tilbyder opsigtsvækkende design, et indbydende interiør i lækre materialer, et højt niveau af komfort og ikke mindst et stort fokus på teknologi og individualisering.

  

E-TENSE elektrificering

DS 4 er bygget på en ny version af EMP2 platformen. Den er blevet modificeret, så den elektriske pakke fylder endnu mindre og er samtidigt blevet lettere og stærkere. Det er ikke kun den tekniske pakke der nyder godt af den modificerede platform. Med opdateringerne, har designerene også fået mere frihed til formgivningen og givet dem mulighed for at lege med bilens proportioner. Resultatet er en unikt-udseende og meget aerodynamisk bil.

 

Lav vægt og dynamiske køreegenskaber

Den reviderede platform har fået tilført nye dele udført i kompositmaterialer og strukturelle elementer, er blevet forstærket og trimmet. Dette er gjort for at gøre platformen mere sikker ved en eventuel ulykke, gøre bilen mere stabil og torsionsstærk i kurver samt holde vægten nede. I det hele taget er alle komponenter i bilen blevet målt og vejet for at sikre hhv. en lavere vægt og mere plads. Målet har været at skabe en bil med en balanceret kombination af dynamiske og komfortable køreegenskaber.

 

Plug-in hybrid

EMP2 platformen er udviklet til at rumme mange forskellige slags drivlinjer. Som plug-in hybrid har fokus været på at drivlinjen ikke måtte optage plads i kabinen. Hybrid udgaven har en 4-cylindret 180 hestekræfters turbomotor og en 110 hestekræfters elektrisk motor, der parret med en EAT8 gearkasse, tilsammen har en systemydelse på 225 hestekræfter. Rækkevidden på ren el bliver på mere end 50 kilometer (foreløbige WLTP-tal).

 

Digitale instrumenter og nyeste teknologi i kabinen

DS vil gøre køreoplevelsen lettere, sikrere og mere intuitiv ved hjælp af den nyeste teknologi til rådighed. DS IRIS SYSTEM re-tænker det traditionelle infotainment system. Inspireret af smarttelefoner, er brugerfladen hurtig og intuitiv og bygget op omkring brugerprofiler, der frit kan individualiseres efter personlige præferencer. Systemet genkender, hvem der har sat sig i bilen og indstiller alt fra favorit-apps på skærmen til sædeposition til dennes profil.

DS IRIS SYSTEM har også stemmegenkendelse samt en personlig assistent, der hjælper med at føre stemmekommandoer ud i livet. Den højteknologiske interiøroplevelse bliver fuldendt af DS SMART TOUCH, der uden at føreren berører skærmen, gør det muligt at bilen udfører pre-indstillede kommandoer.

DS nye EXTENDED HEAD-UP DISPLAY har rod i augmented reality. Denne nye teknologi, der ikke tidligere er set i C-segmentet, projekterer interaktivt informationer ned på vejbanen. Således får føreren af bilen alt fra navigation til telefonopkald vist på vejen foran bilen og sikrer fokus på kørslen.

Når DS IRIS SYSTEM og navigation skal opdateres, klarer bilen det selv uden indblanding fra forhandler.

DS AIR, er et nyt innovativt ventilationssystem, der har to formål. For det første skaber det en bedre og mere jævn distribution af luft ud i kabinen, ved at have kegleformede ventilationsdyser, der cirkulerer luften opad og nedad samtidigt. For det andet, har det været muligt grundet dysernes kompakte form, at gemme dem væk, så interiøret har fået et rent og stramt udtryk.

 

Nyt niveau af kørekomfort

DS 4 har fået en stor opgradering af DS’ adaptive fartpilot. Systemet hedder DS DRIVE ASSIST 2.0 og kan bl.a. lave semi-automatiske overhalinger, fart regulering i sving og regulere farten ud fra skiltning på vejen. Ved hjælp af sensorer samt radarer på front, hjørner og forrude, monitorerer bilen al aktivitet i og uden for bilen, og hjælper via artificial intelligence (AI) føreren til at tage de bedste valg.

Med DS ACTIVE SCAN SUSPENSION introducerer DS 4 et helt nye niveau af komfort til C-segmentet. Et kamera, der er placeret øverst ved forruden, monitorerer vejen og forudser ujævnheder i vejens overflade og sender data til en computer, der gør støddæmperne hårdere eller blødere alt efter situationen. For at gøre systemet så nuanceret og effektivt som muligt, styrer systemet alle fire hjul uafhængigt af hinanden og giver en helt unik oplevelse af komfort selv på ujævne overflader.

DS 4 kommer med DS Automobiles’ NIGHT VISION, der også fås i DS 7 Crossback. Et infrarødt kamera i grillen, ser og genkender fodgængere og dyr på op til 200 meters afstand i tusmørke og mørke. Føreren kan se vejen i det digitale display og bliver advaret i DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY, hvis noget uventet dukker op.

 

DS lys-signatur

DS 4 kommer med en ny generation af DS MATRIX LED VISION forlygterne, der er blevet gjort smallere og giver bilen endnu mere karakter og genkendelighed. DS MATRIX LED VISION forlygterne består stadig af tre LED-moduler, der gør DS biler let at genkende også i mørke:

Det inderste LED-modul er nærlys.

Det roterende center-modul oplyser vejsiden og følger vejens forløb. Lygterne tilpasser sig trafikken, rattets udslag, fart og vejrforhold med fem predefinerede instillinger: town, country, motorway, poor weather og fog. Det roterende center-modul er også en hilsen til den klassiske DS fra 1967, der også havde retningslys.

Den yderste Matrix lygte, er delt op i femten små enheder, der kan slukke og tænde uafhængigt af hinanden alt efter behov. I mørke kører lygterne altid med langt lys og kan lyse op til 300 meter foran sig uden at blænde foran- og modsatkørende bilister.

Slutteligt udfører det vertikale og letgenkendelige DS signatur kørelys, der på DS 4 består af 98 LED’er, en flot high-tech velkomsthilsen til sin ejer, når bilen låses op.

Nøgleord

Billeder

Vedhæftede filer

Information om DS Automobiles Danmark

DS Automobiles Danmark
DS Automobiles Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.dsautomobiles.dk/

Følg pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DS Automobiles Danmark

DS 4: KOMPROMISLØST RAFFINEMENT12.2.2021 13:45:49 CET | Pressemeddelelse

Premium C-segmentet har i Danmark ligget stabilt på 7-8.000 solgte biler årligt over de seneste fem år. Den lille underkategori af eksklusive hatchbacks er domineret af ganske få modeller og det er de tyske bilproducenter der har sat sig tungt på segmentet. Nu byder DS Automobiles sig til med en karakterstærk, kompromisløs og raffineret hatchback, der skal tage kampen op mod det eksisterende udvalg og åbne danskernes øjne for DS Automobiles i Danmark.

DS AUTOMOBILES ER KLASSELEDER MED LAVESTE CO2-EMISSION17.7.2020 12:28:48 CEST | Pressemeddelelse

Da DS Automobiles blev introduceret i 2015, lancerede man samtidig en klar strategi for elektrificering af modelprogrammet. Denne strategi har båret frugt og DS Automobiles er nu klasseledende blandt multi-energi premium mærker med den laveste gennemsnitlige CO2 emission i Europa. Dette resultatet er drevet af den 100% elektriske DS 3 CROSSBACK E-TENSE og plug-in hybriden DS 7 CROSSBACK E-TENSE, der bidrager til, at DS Automobiles tegner sig for en gennemsnitlig CO2 emission på under 80g/km på de første seks måneder af 2020.

DS 7 CROSSBACK FUNKLER TIL PARIS FASHION WEEK®19.6.2019 18:39:33 CEST | Pressemeddelelse

DS Automobiles bliver af mange og med rette kaldt for bilernes Haute Couture. Født i Paris og med et DNA, der emmer af ekstravagance, ypperlighed og avantgarde, så er det heller ikke svært at finde lighederne. Ligeledes deles passionen for det ekstraordinære, det raffinerede, øje for detaljen og kærligheden til de mest udsøgte materialer. Derfor giver et samarbejdet mellem DS Automobiles og Fédération de la Haute Couture et de la Mode i forbindelse med Paris Fashion Week® og alle de kommende Haute Couture events også super god mening.

FLOT SEJR FOR DS TECHEETAH I MONACO GIVER GODT FORSPRING I MESTERSKABET13.5.2019 12:11:24 CEST | Pressemeddelelse

Man kan med lidt glimt i øjet sige, at det kører for DS TECHEETAH. Men det gør det. Med en flot sejr for Jean-Éric Vergne, der førte løbet fra pole til det ternede flag, så betyder det, at DS-teamet ligger overlegent i spidsen i kampen om Formel E mesterskabet både som team - men også individuelt - hvor de 2 DS-kollegaer indtager hhv. 1. og 2. pladsen, hvilket intet andet team har været i stand til før.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum