Aabenraa Kommune

Hellevad Børneunivers har fundet sin nye fællesleder

Del

Søren Sørensen bliver den nye fællesleder for Hellevad Børneunivers fra 1. januar 2019. Han kommer med solid ledererfaring fra uddannelsesområdet og vil kunne bidrage med fortsat at skabe et solidt fundament for læring og almen dannelse i Hellevad.

Det bliver et helt nyt ansigt, som møder børnene og de ansatte i Hellevad Børneunivers i det nye år, når de skal sige velkommen til den nye fællesleder. For det bliver nemlig 39-årige Søren Sørensen, som bor sammen med sin kone og tre børn i Skærbæk, der overtager stillingen som fællesleder.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i mit nye job og være med til at udvikle Hellevad Børneunivers sammen med elever, forældre og de ansatte. Børneuniverset er det naturlige samlingssted og omdrejningspunkt i området, og det ser jeg meget frem til at bidrage til, siger Søren Sørensen, der kommer fra en stilling som udviklingsleder på VUC Syd, tilføjer:

- Samtidig ser jeg frem til at komme tættere på børnene og give dem et læringsmiljø, der bygger på tryghed, faglighed og trivsel. Derudover håber jeg, at de erfaringer, jeg har gjort mig som repræsentant i lokale idrætsforeninger og bestyrelser, vil kunne bruges positivt i samspil med Hellevads lokalsamfund.

Aabenraa Kommunes skolechef, Lars Borst Hansen, ser også frem til samarbejdet med den nye fællesleder, der er uddannet folkeskolelærer, men sidenhen har gennemført en pædagogisk diplomuddannelse i vejledning og supervision samt en master i business administration.

- Søren kommer til et veldrevet børneunivers, og hans erfaringer udefra kan sikkert bringes i spil til gavn for eleverne og de ansatte samt for det samlede skolevæsen. I ansættelsesudvalget er vi i hvert fald enige om, at han er den rigtige kandidat, siger Lars Borst Hansen.

Kontakter

Skolechef, Lars Borst Hansen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: labh@aabenraa.dk

Ny fællesleder Hellevad Børneunivers, Søren Sørensen, tlf.: 29 46 15 50; e-mail: skgsorensen@gmail.com

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

 

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

A. P. Møller Fonden bevilger fire millioner kroner til tidlig tysk i Aabenraa, Tønder og Sønderborg24.5.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

For at styrke tidlig tysk i folkeskolerne i Aabenraa, Tønder og Sønderborg støtter A.P. Møller og hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal fra skoleåret 2019/2020 et fælles treårigt projekt om tidlig tysk i de tre kommuner med fire millioner kroner. I første omgang betyder projektet, at UC Syd skal efteruddanne lærere i de tre kommuner, så deres tyskkundskaber styrkes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum