Telia Danmark

HELLERE MISTE PUNG OG NØGLER END MOBILTELEFON

Del

Blandt de 18 til 34-årige danskere har mobilen nu overhalet både pung, nøgler og betalingskort som den ejendel, vi mest nødigt vil miste. Det viser en ny undersøgelse fra Telia og YouGov.

Det er både dyrt og besværligt at miste sine nøgler eller sin tegnebog. I år er begge dele imidlertid overhalet af mobiltelefonen som den ejendel, vi allernødigst vil miste. I hvert fald blandt de 18 til 34-årige danskere i en ny analyse fra Telia og YouGov.

Telia lavede sidste år en tilsvarende undersøgelse – og her var nøglerne til hjemmet stadig den ”dyrebareste” ejendel inden for samtlige aldersgrupper. I år har billedet imidlertid ændret sig blandt de unge voksne, og hos Telia er man ikke i tvivl om årsagen:

”Vores mobiler rummer efterhånden rigtig mange private oplysninger og informationer som adressebøger, fotoalbums, kalendere samt adgang til mailboks, netbank og Facebook-konto. Alt dette indhold betyder, at det er brandærgerligt at miste minder og noter med mobilen samtidig med, at det indebærer en sikkerhedsrisiko, idet telefonen har adgang til både økonomi og andre følsomme oplysninger”, siger privatkundechef hos Telia, Christoph Nørgaard.

I lyset af den nye undersøgelse anbefaler Christoph Nørgaard derfor, at man sørger for regelmæssig back-up af mobiltelefonens indhold og sikrer sin telefon med tastelås og ’remote wipe’ eller en lignende funktion, der kan fjernslette personligt indhold.

Læs mere om sikkerhed her http://telia.dk/mobil/kundeservice/sikkerhed-mobil

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Mette Honoré, Communications Director, Telia Mobility Services: 28 27 01 70

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

88 31 31 31http://telia.dk/

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark