DI - Dansk Industri

Helle Popp Bobach valgt til bestyrelsen i Fremstillingsindustrien i DI

Del

Direktør Helle Popp Bobach fra virksomheden Bobach Stålentreprise A/S er på generalforsamlingen torsdag den 25. marts blevet valgt til bestyrelsen for Fremstillingsindustrien i Dansk Industri.

Helle Bobach er direktør for Bobach Stålentreprise A/S, som fremstiller altaner, trapper og andet bygningsstål til større byggerier.

Hun er meget optaget af, at vi også i fremtiden har mulighederne for at bevare vores fremstillingsvirksomheder i Danmark.

Hun driver selv en SMV-virksomhed og har stor interesse i at sikre, at vi i fremtiden får tiltrukket faglærte og højtuddannet arbejdskraft til industrien, både i morgen og på den lange bane. Herunder i høj grad også at få skabt nok lærepladser og tiltrukket de unge mennesker til vores virksomheder.

Fremstillingsindustrien er talerør for danske produktionsvirksomheder og er den største medlemsforening i DI.

- Jeg ser frem til at træde ind i Fremstillingsindustriens bestyrelse og glæder mig især til at sætte fokus på de små og mellemstore virksomheders udfordringer og få endnu flere af disse virksomheder til at være en del af Danmarks største netværk for industrivirksomheder og dermed gøre hinanden stærkere, siger Helle Popp Bobach.

Formand Palle Damborg ser frem til at fortsætte arbejdet som formand for Fremstillingsindustrien i DI og glæder sig over at have fået Helle Bobach med ombord:

- Helle er kendt for sit store engagement i at sikre optimale rammevilkår for virksomhederne i Danmark, og især hendes store indsats for de mange tusinde SMV- virksomheder har gjort stort indtryk. Hun er en kvinde der udtrykker sig klart og tydeligt og ved, hvad hun taler om, og som direktør for en moderne og succesfuld stålvirksomhed i Aalborg passer hendes profil perfekt til nogle af de helt store emner, vi arbejder med hos fremstillingsindustrien, slutter Palle Damborg, direktør og medejer af Jysk Display.

Den nye bestyrelse for Fremstillingsindustrien i DI ser sådan ud:
• Direktør (Formand) Palle Damborg, Jysk Display A/S
• EVP & CFO (Næstformand) Jesper V. Christensen, Danfoss A/S
• Adm. direktør Anders Lund Hansen, Grundfos A/S
• CEO Jes Munk Hansen, Terma A/S
• CFO for Global Service Poul Hansen, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
• Adm. direktør Jacob Himmelstrup, Nærenergi Danmark A/S
• CEO Michael Holm, Systematic A/S
• President og CEO Kim Lehmann, Kamstrup A/S
• Direktør, Stig Nalbandian, Olsen Metaltrykkeri A/S
• Adm. direktør & Partner Vibeke Svendsen, Envotherm A/S
• Direktør og medejer Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack A/S
• Direktør Helle Popp Bobach, Bobach Stålentreprise A/S

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Ditte Rieland Hansen, tlf. 2246 7822 eller mail dirh@di.dk

Billeder

Download
Helle Popp Bobach, nyvalgt bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien. Privat foto.
Helle Popp Bobach, nyvalgt bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien. Privat foto.
Download
Helle Popp Bobach, nyvalgt bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien. Privat foto.
Helle Popp Bobach, nyvalgt bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien. Privat foto.
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI-topchef: Olaf Scholz samler regering og skal sætte ny kurs i Tyskland24.11.2021 15:16:29 CET | Pressemeddelelse

Tysklands næste kansler bliver Olaf Scholz, der de næste fire år skal styre landet i en grønnere retning, sætte turbo på digitaliseringen og løse massive udfordringer med mangel på arbejdskraft. Listen over politiske reformer - der skal iværksættes nu og her - er lang, og der er mange store muligheder for Danmark og eksportgevinster at hente for dansk erhvervsliv, vurderer DI.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum