Aabenraa Kommune

Helle Malene bliver chef for Erhverv & Bæredygtighed i Aabenraa Kommune

Del

1. maj begynder Helle Malene Kjølsen Olsen som chef for Erhverv & Bæredygtighed i Aabenraa Kommune. Hun kommer fra en stilling som direktør i Business Aabenraa.

Helle Malene Kjølsen Olsen glæder sig til de nye opgaver i Aabenraa Kommune. Foto: Privat
Helle Malene Kjølsen Olsen glæder sig til de nye opgaver i Aabenraa Kommune. Foto: Privat

- Jeg glæder mig meget til at begynde arbejdet som afdelingschef for Erhverv & Bæredygtighed i Aabenraa Kommune. Jeg håber, jeg kan bringe min viden fra erhvervslivet ind i det kommunale arbejde, så vi fortsat kan sikre, at Aabenraa Kommune er et attraktivt sted at drive virksomhed. For mig er sammenkoblingen mellem bosætning, bæredygtighed og erhvervsliv vigtig, siger Helle Malene Kjølsen Olsen, der 1. maj begynder som afdelingschef for Erhverv og Bæredygtighed i Aabenraa Kommune.

Helle Malene Kjølsen Olsen har siden 2017 været direktør i Business Aabenraa, hvorfor hun træder ind i sin nye stilling med fem års erfaring fra arbejdet med kommunens erhvervsliv. Afdelingen Erhverv & Bæredygtighed er en nyoprettet afdeling i Aabenraa Kommune, som fokuserer på at løfte den bæredygtige omstilling og samarbejdet med erhvervslivet. Samtidig vil der være stort fokus på bosætning, turisme og de grænseoverskridende samarbejder mod Europa.

- Bæredygtighed fylder for os alle, og jeg ser frem til at dykke ned i netop den dagsorden. Det er vigtigt, at der er en sammenhæng mellem de politiske visioner og de handlinger, som kommunen iværksætter, siger Helle Malene Kjølsen Olsen og fortsætter:

- Jeg har været meget glad for mine fem år i Business Aabenraa, der har givet mig en unik indsigt i det lokale erhvervsliv. Jeg glæder mig derfor til, at jeg også i fremtiden skal have kontakt til virksomhederne, og at jeg også får kontakt til potentielt nye virksomheder, som kigger mod Aabenraa Kommune. Lige nu er der stort fokus på arbejdskraft og ressourcer, hvilket spiller fint sammen med den bosætningsstrategi, som Aabenraa Kommune har, og som vi skal eksekvere i tæt dialog med virksomhederne.

Helle Malene Kjølsen Olsen blev valgt af et enigt ansættelsesudvalg, som glæder sig til det nye samarbejde.

- I Helle Malene får vi en meget kompetent afdelingschef, som allerede kender erhvervslivet indgående. Hun har i fem år arbejdet tæt sammen med virksomhederne i kommunen, og hun er ligeledes inde i de tanker, som virksomhederne har - herunder inden for den grønne omstilling. Derfor er hun den helt rigtige kandidat fra et stærkt ansøgerfelt, og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet sammen med Helle Malene, siger Ditte Lundgaard Jakobsen, der er direktør for Plan, Teknik & Miljø i Aabenraa Kommune.

Helle Malene Kjølsen Olsen bor i Løjt med sin mand og parrets to børn.

Billeder

Helle Malene Kjølsen Olsen glæder sig til de nye opgaver i Aabenraa Kommune. Foto: Privat
Helle Malene Kjølsen Olsen glæder sig til de nye opgaver i Aabenraa Kommune. Foto: Privat
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum