Codan Forsikring A/S

Helle Kjærgaard ny direktør for Privatsikring

Del

På baggrund af en intern rokade i Codans danske ledelse udnævnes Helle Kjærgaard til Privatsikrings nye direktør fra den 15. december. Privatsikring er et selvstændigt forsikringsselskab under Codan, der servicerer lokale pengeinstitutter.

Helle Kjærgaard, Direktør for Privatsikring
Helle Kjærgaard, Direktør for Privatsikring

”Jeg er glad for, at vi har fundet den bedst kvalificerede inden for egne rækker og er overbevist om, at Helle Kjærgaard og medarbejderne i Privatsikring vil skabe stærke resultater og forsætte den positive udvikling i Privatsikring,” siger Mads Foged, der er privatdirektør i Codan. 

Helle Kjærgaard har arbejdet i forsikringsbranchen siden 2004, og har overordnet beskæftiget sig med procesoptimering, partnere og salg. I Codan har Helle haft ansvaret for assurandørerne, kundeservice samt salg til private som salgsdirektør. Helle har i sit virke været drivende i forhold til at skabe positive forandringer og forny forretningen.  

”Jeg er stolt over den tillid, som Mads Foged og ledergruppen har vist mig. Jeg ser frem til sammen med de dygtige medarbejdere at videreføre den gode udvikling Privatsikring er inde i og styrke samarbejde med de lokale pengeinstitutter endnu mere,” siger Helle Kjærgaard. 

Helle Kjærgaard er 44 år og er født og opvokset i Skødstrup nord for Århus. I dag bor Helle Kjærgaard i Lyngby med mand og to børn. Helle er uddannet på Handelshøjskolen i Århus, og har en efteruddannelse i Innovation på DTU . 

Fakta om Privatsikring: 

Forsikringsselskabet Privatsikring A/S har indgået et samarbejde med Lokale Pengeinstitutter om tegning af forsikringer til privatkunder. Det betyder at privatkunder kan ordne bankforretninger og forsikringer samme sted. Pengeinstituttet tager sig af selve indtegningen, og Privatsikring ordner skadebehandlingen og alt det forsikringstekniske. 

Nøgleord

Billeder

Helle Kjærgaard, Direktør for Privatsikring
Helle Kjærgaard, Direktør for Privatsikring
Download
Helle Kjærgaard
Helle Kjærgaard
Download

Information om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S
Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V

3355 5555https://www.codan.dk/

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

Følg pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Codan Forsikring A/S

Codan får ny pressechef23.1.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

Troels Karlskov er tiltrådt som ny pressechef i Codan Forsikring. Han er ansvarlig for medierelationer, pressehåndtering og PR-aktiviteter. “Codan er i fuld gang med en spændende udvikling, og med ansættelsen af Troels Karlskov får vi et ungt og stærkt talent i rollen som pressechef, der skal fortsætte arbejdet med at styrke Codans position med strategisk og proaktiv kommunikation. Vi er et hus med over 100 års historie, og jeg ser frem til bygge videre på det gode udgangspunkt med nye kræfter som Troels,” siger Mette Heering Pontoppidan, Marketing & Communications Director, Codan. Troels Karlskov, 30 år, kommer fra en stilling som fungerende pressechef og Public Relations Manager i flyselskabet SAS. Han er uddannet cand.comm. i journalistik og har en baggrund som journalist hos DR Nyheder, hvor han både har lavet TV, radio og digitalt indhold. “Skiftet til Codan er et skridt ind i en spændende og betydningsfuld branche. Jeg glæder mig til at videreudvikle og udbrede fortællingen om en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum