LandboUngdom

Helene Haug Brinch fra Nordsjælland valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse

Del

Helene Haug Brinch har i lang tid været med til at præge lokalforening Nordsjællands LandboUngdom. Nu er Helene valgt ind i ungdomsorganisationens hovedbestyrelse, og skal være med til at træffe strategiske beslutninger på tværs af LandboUngdoms Regioner.

Helenes Haug Brinch har både besiddet poster som bestyrelsesmedlem, næstformand og formand i Nordsjællands LandboUngdom, og er i dag den 25. september 2021 valgt ind i LandboUngdoms hovedbestyrelse.

”Allerede da jeg meldte mig ind, tænkte jeg, det kunne være spændende at være med i hovedbestyrelsen, og prøve at være med på landsplan,” fortæller Helene Haug Brinch.

Helene Haug Brinch er uddannet serviceøkonom og opvokset i et klassisk parcelhuskvarter, men har altid vist, hun ville flytte på landet. Der manglende hun pludselig venner med samme interesser for landet, som hende selv. Derfor fandt hun frem til LandboUngdom. Den atypiske vej ind i LandboUngdom er også med til at påvirke en af hendes mærkesager.

” Det jeg går særligt op i, er at udbrede kendskabet til LandboUngdom og fortælle, at det er for alle – også dem, der ikke er i landbruget. Det var jeg selv lidt i tvivl om, da jeg først blev medlem,” siger Helene Haug Brinch.

Helene Haug Brinch vil bidrage til hovedbestyrelsen med en masse engagement og en koordineringsevne ud over det sandvanlige. Med et job som koordinator på et hotel, er en af 29-årige Helenes Haug Brinchs store styrker netop koordinering, og det vil hun bl.a. tage med ind i Hovedbestyrelsen.

Kontakter

Helene Haug Brinch
Helene.brinch@hotmail.com

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22912041
mjak@seges.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 87 40 50 00https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 46 lokalforeninger og cirka 3.500 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum