Danske Spil A/S

Heldig sjællænder vinder 7,6 millioner i Vikinglotto

Del

Mens hele Danmark sad spændte og så EM-semifinale, kunne en heldig Vikinglotto spiller poppe champagnen.

Det danske EM-nederlag til England blev formentlig markeret på en lidt alternativ måde i Greve syd for København.

Der sad nemlig en heldig kartoffel, som tidligere på dagen havde været forbi Kioskland i Greve Midtby Center for at købe fem rækker Vikinglotto lynspil med joker for blot 45 kr.

Den indsats kom mangefold igen.

En af de rækkerne indeholdt nemlig seks rigtige tal og udløste en delt andenpræmie. Dermed kan sjællænderen gå på sommerferie med 7.663.159 ekstra skattefri kroner på lommen.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med den nyslåede danske Vikinglotto millionær, der også vil få et tilbud om millionærrådgivning, men vi ønsker et stort tillykke.

Det er fjerde gang i år, at en dansker snupper en milliongevinst i det nordiske lotteri, og alle gangene har der været tale om vindere, der bor på Sjælland.

Den første gevinst var i april, hvor en heldig spiller fra Rødovre løb afsted med 3,1 millioner. I maj kom turen til Sydsjælland, hvor en næstveder løb afsted med 1,5 million. Den seneste vinder i Vikinglotto før i går blev fundet for blot to uger siden, hvor en slagelsebo kunne glæde sig over 7,7 millioner kroner.

Førstepræmiepuljen i Vikinglotto gik desværre ikke i denne omgang, og puljen forbliver derfor på sit maksimale 158 millioner kroner.

Vindertal:

2, 5, 42, 44, 46, 47

Tillægstal:

5

Vikinglotto: 

- Vikinglotto startede 17. marts 1993 og trækkes fast hver onsdag aften.

- Vikinglotto er et fælles, nordisk spil, hvor Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island,      Estland, Letland og Litauen spiller om en fælles 1. præmiepulje og 2. præmiepulje.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2020, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 206.913.776 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum