Danske Spil A/S

Heldig lollik vinder 16 millioner i Lotto

Del

Aftenens Lotto trækning har budt på en ny, stor millionær, som nu kan se frem til en rig start på sommeren.

Her til morgen kunne en dansker fra det sydlige Sjælland vågne som mangemillionær, efter at have ramt de syv rigtige tal i lørdag aftens trækning. Den heldige vinder kan derfor se frem til at få 16 skattefrie millioner ind på kontoen.

Aftenens vinder har spillet 10 rækker i Lynlotto med sit PLUS-abonnement, og kommer fra Lolland. Men det er ikke den eneste spiller, der har haft heldet med sig i denne weekend.

For vanen tro findes der to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. 

Den første vinder af Millionærgarantien har spillet hele 100 enkeltrækker på mobilen, og kommer fra Hjørring kommune. Udover den flotte gevinst på 1.000.000 kr., var der desuden også ramt 2 rigtige i Joker til 49 kr. Aftenens anden vinder af Millionærgarantien, har købt sin vinderkupon hos vores forhandler Kastrup Vinhandel. 

Dansker vinder 2. præmie i Eurojackpot 

Det er heldigt, at en andenpræmie også kan være guld værd i Eurojackpot. En dansker var nemlig heldig at ramme 5+1 rigtige tal, hvilket giver en gevinst på intet mindre end 5.290.231 millioner skattefri kroner. Vinderkuponen blev købt hos vores forhandler Circle K Albertslund. 

Der var desværre ingen vinder af førstepræmien denne fredag. Dermed stiger førstepræmiepuljen til 581 millioner kroner. Det er den største pulje i Eurojackpots historie. 

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med weekendens fire vindere, men vi ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, Uge 19:

7, 11, 15, 16, 18, 30, 31

Tillægstal Lotto, Uge 19:

3

Vindertal Eurojackpot, fredag, uge 19:

7, 13, 30, 43, 47

Stjernetal Eurojackpot, fredag, uge 19: 

7, 11

Lotto

  • Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.
  • Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.
  • Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr. 

Eurojackpot:

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver tirsdag og fredag aften.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark spiller med om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske Lotto-spillere til multimillionærer.
  • Den højeste danske gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315. 009.958 kr. 

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum