Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Heino Hansen til Næstved med sit første onemanshow

Del

Næstved er selvfølgelig på ruten, når byens helt egen Heino Hansen drager på danmarksturné med sit første onemanshow. Heino Hansen står på scenen i Ny Ridehus den 2. marts 2021.

Heino Hansen er sådan rigtig fra Næstved; du kan høre det på dialekten, han taler om Næstved i hans og Anders Nielsens podcast Nyt fra Næveren, er blevet gift på stranden i Karrebæksminde, har et grønt fodboldhjerte, er udlært i Næstved Storcenter og leverede sit allerførste show i et klasselokale på Sct. Jørgens Skole hvor han var elev.

De senere år har Heino taget danskerne i hele landets hjerter med storm - senest ved sin deltagelse i det populære tv-program Stormester. I 2021 står Heino foran sit store folkelige gennembrud, når han indtager landets scener med sit første klassiske standup show nogensinde: ”Heino Hansens Første Comedy Show”. I showet vil Heino tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.

”Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil - der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Generte og anonyme Heino, blev til klassens sjoveste - fra dag til dag. Heino Hansen var skabt. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show - og du får i dette show lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske du får lov at høre min danske stil fra 1998” -fortæller Heino Hansen om showet der kan opleves på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Heino Hansen debuterede som standupkomiker i 2008, og allerede halvandet år senere blev han nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Senest er Heino blevet et hit hos de danske Tv-seere efter sin medvirken i det populære program Stormester, og han står ligeledes overfor den fornemme opgave som kommende vært på programmet Klipfiskerne. Med sit lunefulde og herlige væsen, og ikke mindst skarpe leveringer, har Heino Hansen indskrevet sig som et af de mest talentfulde spillere på den danske comedyscene.

Billetter til showet den 2. marts i Næstved er netop sat til salg. Du finder billetterne på www.gkkultur.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum