Heartbeats

Heartbeats skal stå på egne ben

Del

Le Gammeltoft har valgt at opsige sin stilling som direktør for Heartbeats. Nu er den eksisterende ledelse klar til at videreudvikle mediebrandet.

Pressefoto: Heartbeats
Pressefoto: Heartbeats

Det er aldrig let at miste en markant leder. Ikke mindst når den person har været stifter af virksomheden og en helt central figur i mediets opstart. Men ledelsen i Heartbeats ser frem til at arbejde videre med Heartbeats og sætte kursen for virksomheden.

”Heartbeats skulle på et tidspunkt kunne stå selv, og der er vi nu. Vi har, i kraft af vores medie heartbeats.dk og vores produktion af video og podcasts, etableret en position på det danske mediemarked, som vi i ledertrioen ser frem til at arbejde med at udvikle og styrke,” siger Christine Faarbæk, COO i Heartbeats.

Hun bliver en del af en ledelsestrio, der også består af kommerciel direktør, Christoffer Høg, og chefredaktør, Emil Norsker. Martin Tørnes, CFO i Aller Media, er interim CEO i Heartbeats.

Heartbeats startede som en radiostation, men har siden været blandt de drivende kræfter i udviklingen af podcast-markedet herhjemme. Samtidigt har de også deres eget website heartbeats.dk med en blanding af kultur- og livsstilsindhold.

”Le Gammeltoft har i sagens natur været en helt afgørende figur i Heartbeats, men vi ved, at Heartbeats ikke er drevet af en enkeltperson, men af et hold af kreative indholdsskabere. Vi ved også, at vores læsere, lyttere og kunder nu kender os og den særlige tilgang, vi har til at producere kvalitetsindhold,” fortæller Christine Faarbæk og tilføjer:

”I den nye ledelse går vi nu i gang med at sætte strategien for fremtiden sammen med hele holdet bag Heartbeats.”

Billeder

Pressefoto: Heartbeats
Pressefoto: Heartbeats
Download

Information om Heartbeats

Heartbeats
Heartbeats
Prags Boulevard 49, B7 – 3. sal
2300 Copenhagen S

https://heartbeats.dk/

Følg pressemeddelelser fra Heartbeats

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heartbeats

Alle ansatte på Heartbeats tager stilling til organdonation i ny, stor kampagne5.10.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Du har formentlig taget stilling til, hvor du vil drikke dine næste fredagsøl, hvor du gerne vil bo, hvor den næste ferie skal gå hen, og hvor dine børn skal gå i skole, men hvad hvis du slet ikke når dertil? Hvis det utænkelige sker, og du dør. Hvad skal der ske med din krop, dine organer og dit væv? Det er ikke en tanke, mange af os har lyst til at tænke til ende, men hvis vi gør det - og tager stilling - gør det en forskel. En forskel for de mennesker omkring dig, der dermed ikke skal træffe en så stor beslutning, mens alt andet ramler om ørerne på dem. På kulturmediet Heartbeats har samtlige cirka 40 ansatte taget stilling. Det sker i forbindelse med en ny, stor kampagne under navnet ‘Gi’ noget’, der bliver lanceret i dag, mandag 4. oktober. Ingen af de ansatte ved, hvad deres kolleger har svaret, for det er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at alle har brugt et øjeblik på at overveje, hvad der skal ske med dem, når de ikke selv er her længere. Stifter og CEO Le Gammeltoft fortæller

Sofie fra Umbrellasagen fortæller sin historie i ny podcast om digitale krænkelser2.6.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hun var hovedperson i den såkaldte Operation Umbrella, hvor flere end 1100 unge blev retsforfulgt for at dele seksuelt krænkende videoer af hende, der blev optaget, da hun var 15 år gammel. Nu står Sofie frem i podcasten ’Min teenager deler da ikke nøgenbilleder’ og fortæller for første gang i detaljer, hvordan hun har oplevet at være offer for danmarkshistoriens værste sag om digitale krænkelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum