headspace

headspace Danmark lancerer kampagnen ’Kære forældre’

Del

headspace Danmarks nye kampagne ”Kære forældre,” der lanceres i dag, sætter fokus på den svære samtale mellem forældre og barn. Den skal sende et budskab om, at det er helt normalt at kommunikationen slår knuder, især der, når børn bliver til unge voksne. De to skuespillere Peter Mygind og Ellen Hillingsø medvirker i de to kampagnefilm. Forfatteren Peter Øvig og hans søn Aske fortæller også om deres erfaringer med headspace.

Peter Mygind (tv.) og Ellen Hillingsø medvirker i de to nye kampagnefilm for headspace Danmark.
Peter Mygind (tv.) og Ellen Hillingsø medvirker i de to nye kampagnefilm for headspace Danmark.

Hos headspace Danmark oplever vi ofte, at fortvivlede forældre ikke ved, hvor de skal gå hen, eller kender de tilbud, der findes, når deres barn har problemer eller udfordringer. Som forældre kan man gøre rigtig meget for sine børn. Alle forældre gør, hvad de kan for at lytte, kommunikere og forstå, når deres børn har problemer eller er pressede. Men nogle gange er der behov for, at ’nogen andre’ taler med børnene om deres udfordringer.

At man som forælder kan kæmpe med ordene, betyder ikke, at man er en dårlig forælder. Det er bare ikke altid, at man som forælder er den, barnet vil snakke med.

”Vi er rigtigt mange forældre, der gør alt, hvad vi kan, for at kommunikere med vores børn, men vi kan blive endnu bedre. Derfor er denne kampagne så vigtig, fordi den handler om, hvordan man kan tale med sine børn, lytte og forstå dem,” siger Peter Mygind.

headspace taler med børn og unge om stort og småt. Vi har frivillige og ansatte til rådighed, der både har faglig ballast, og som kan møde de unge i øjenhøjde ud fra egne levede erfaringer. Det er et tiltag, som også Ellen Hillingsø sætter meget pris på:

”Jeg er med i denne kampagne, fordi jeg, ligesom alle andre forældre, vil gøre rigtig meget for mine børn. Jeg vil være der for dem, så de altid kan tale med nogen. Men nogle gange er det bedre for de unge mennesker, at den ’nogen’ er nogen andre.”

Se kampagnefilmene og interview med Ellen Hillingsø og Peter Mygind her: https://www.headspace.dk/presse/kampagner/kaere-foraeldre

Kontakter

Billeder

Peter Mygind (tv.) og Ellen Hillingsø medvirker i de to nye kampagnefilm for headspace Danmark.
Peter Mygind (tv.) og Ellen Hillingsø medvirker i de to nye kampagnefilm for headspace Danmark.
Download

Links

Information om headspace

headspace
headspaceheadspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små, og de kan dumpe ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace er fysisk til stede i en lang række danske byer og er tilgængeligt online via chatfunktionen på headspace.dk

Headspace har en række centre landet over, hvor unge mellem 12-25 kan dukke op uden forudgående aftale og tale om alt, der ligger dem på sinde. headspace hjælper årligt over 9000 unge mennesker på landsplan. Det er blevet til mere end 50.000 unge, som headspace har hjulpet godt videre i livet siden 2013.

Du kan læse mere om headspace på vores hjemmeside: www.headspace.dk

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum