Haveselskabet

Haveselskabets gode råd til at sige på ferie-gensyn til haven

Del

Det er ferietid - så her får du syv gode råd til at tjekke haven, før du går på ferie, så du ikke kommer hjem til en ærgerlig have.

Foto: Haveselskabet.
Foto: Haveselskabet.

Tjek haven inden du går på ferie – 7 gode råd til at komme hjem til en fin have

  1. Find en god haveven, der lige vil komme forbi og tjekke haven – og gør det gerne nemt for denne at passe din have.

  2. . Sæt krukker i skyggen og gerne tæt på vandhanen, så det er nemt for havepasseren. Vand godt igennem, inden du selv tager af sted – ingen sjatvanding der. Overvej om nogle af krukkerne kan få en underskål.

  3. Lav en selvvander-reserve. Tag en 2 liters-flaske med vand og sæt den med bunden i vejret ned i potterne. Det afgiver vand de første dage.

  4. Husk at drivhusets vinduer og døre skal være er åbne, så temperaturen og planternes fordampning holdes nede.

  5. Stress ikke over, at du ikke nåede at klippe hæk. Den kan godt vente, til du er hjemme igen. Brug hellere tiden på at få fjernet det værste ukrudt, så det ikke spreder sig, og på at få fjernet afblomstrede blomster.

  6. Sørg for at fuglebadet hver dag er fyldt op, så der er vand til havens dyreliv.

  7. Klip afblomstrede stauder som katteurt, storkenæb, lodden løvefod, stjerneskærm tilbage. Så kan de danne nyt løv, mens du er væk, og kan blomstre igen sidst på sommeren.

Fakta om Haveselskabet

Haveselskabet er en landsdækkende nonprofit-forening med over 30.000 medlemmer, der gennem lokale afdelinger og kredse i hele landet arbejder for at sprede haveviden og haveglæde og for at fremme mangfoldigheden og den bæredygtige tankegang i haverne.

Haveselskabet har siden 1901 udgivet medlemsmagasinet HAVEN og står også bag hjemmesiden Haveselskabet.dk.Haveselskabet har Haveselskabets Have på Frederiksberg, står bag det store haveshow Cph Garden, og har Haveselskabets Rådgivning, hvor medlemmer kan få gratis og uvildig ekspert rådgivning. Haveselskabets lokale afdelinger med 750 frivillige arrangerer hvert år over 1.000 havearrangementer og Åbne Haver i hele landet. Læs mere på Haveselskabet.dk

Kontakter

Billeder

Foto: Haveselskabet.
Foto: Haveselskabet.
Download

Information om Haveselskabet

Haveselskabet
Haveselskabet
Tobaksvejen 23A
2860 Søborg

45 93 60 00https://haveselskabet.dk/

Haveselskabet er en almennyttig, non-profit forening, hvor over 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven. 

Haveselskabet udgiver Danmarks bedste havemagasin "HAVEN", som vores medlemmer modtager 10 gange om året. "Haven" kan ikke købes i løssalg i butikkerne.
 
Gennem Haveselskabets Rådgivning har medlemmerne gratis adgang til landets dygtigste haveeksperter.
 
Haveselskabets lokale afdelinger arrangerer hvert år over 1.000 havearrangementer og Åbne Haver i hele landet.

Læs mere på https://haveselskabet.dk

Følg pressemeddelelser fra Haveselskabet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haveselskabet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum