Danske Spil A/S

Havde kaldt Danmarks 3 mål mod Serbien og stak over 90.000 i lommen

Del

Eriksens perle, Mæhles drøn, Lindstrøms inderside og en engelsk overtidsscoring hjalp mand fra Taastrup-området med at veksle en halvtredser til flotte 92.400 kroner.

Det er ikke så tit, at man i Danske Spil ser en kupon med tre ciffertips ramme rigtigt. Men tirsdag aften blev der dygtigt ramt lige midt i skiven på tre, internationale kampe.

Spilleren have lagt sine 50 kroner på 3-0 til Danmark over Serbien, 2-0 til Polen over Sverige, og 3-0 til England over Elfenbenskysten. Og det skulle vise sig, at der også her var en mand, der var glad for Eriksens retur til Parken - og et sent, engelsk hovedstød.

Kvaler over kanalen
Danmarks kamp startede kl. 18, og neglebideriet kunne begynde. I den danske kamp gik tingene ret hurtigt spillerens vej, men på de mere vestlige breddegrader, på den anden side af kanalen, var der mere grund til sved på panden.

Det kneb nemlig for de hvidblusede med at få klemt det sidste mål ind, som kunne sikre spilleren den fine gevinst. Og både Danmarks 3-0-sejr og Polens 2 mål mod 0 var allerede gået hjem.

Først kort før kl. 23 om aftenen kunne spilleren lade sin jubel få frit løb, da Tyrone Mings stangede Englands mål til 3-0 ind bag Badra Sangaré.

Og målet udløste altså 92.400 kroner til manden fra Taastrup, som dermed kunne se sin 50-kroners kupon til samlet odds 1.848,00 gå hjem i overtiden.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum