Live Nation Denmark ApS

Hard rock bandet Alter Bridge til Falkoner Salen 2. november 2022

Del

ALTER BRIDGE ANNONCERER STOR EUROPÆISK VINTERTOUR
”PAWNS & KINGS TOUR”
FALKONER SALEN
2. NOVEMBER 2022

MED SPECIAL GUEST: HALESTORM OG MAMMOTH WVH

Hard rock bandet Alter Bridge vender tilbage til Danmark når de river Falkoner Salen rundt til november.

ALTER BRIDGE offentliggør en omfattende europæisk tour denne vinter. ’Pawns & Kings’ touren kommer til 25 byer i 18 lande, og begynder 1. november i Hamburg og slutter 12. december i London. København er andet stop på touren, hvor de spiller Falkoner Salen 2. november.

Det er 18 år siden Alter Bridge debuterede med albummet “One Day Remains” og de har ikke set sig tilbage siden. Bandet blev dannet af de to tidligere Creed-medlemmer Mark Tremonti (guitar) og Scott Phillips (trommer), der teamede op med Myles Kennedy (vokal) og Brian Marshall (bas). Bandet har begejstret fans verden over med deres energiske blanding af post grunge, alternativ metal og hård rock. Deres sans for tidsløs sangskrivning, et tårnhøjt niveau når det kommer til vokal og teknik, samt en ustoppelig drivkraft har positioneret dem som en universal magt inden for hard rock verden over.

Alter Bridge er ved at eksplodere med riffs og arbejder i øjeblikket hårdt på indspilningen af deres syvende studiealbum, opfølgeren til den roste, 'Walk The Sky' fra 2019, som sikrede gruppen en førsteplads på mere end et dusin hitlister verden over. Bandet har delt fotos fra studiet på deres sociale medie som appetitvækker for deres fans! Med det endnu navnløse album som forventes at udkomme senere i 2022, vil de, der køber billetter til disse datoer, være de første i verden til at høre de nye sange live.

Med som special guest har de inviteret de Grammy-vindende rockere HALESTORM. Det højt respekterede band fra Pennsylvania udgiver deres hårdtslående nye album 'Back From The Dead' den 6. maj, som indeholder den seneste single, 'The Steeple'. Kendt som en tryllebindende musikalsk liveoplevelse, er Halestorms sæt er helt sikkert en godbid, du ikke bør gå glip af.

Til at sætte gang i festen er ingen ringere end MAMMOTH WVH, der besøger nogle lande for første gang, og vil præsentere sange fra deres meget roste, selvbetitlede debutplade. Bandet fik ‘Best Rock Song’ Grammy-nominering i år for singlen 'Distance', og pudser i øjeblikket formen på landevejen med Guns’N’Roses. Så sørg for at komme tidligt for at fange deres sæt!

Alter Bridges uforlignelige Myles Kennedy fastslår, “Alter Bridge is returning to the EU/UK this winter with our friends from Halestorm and Mammoth. It's going to be a delicious sonic smorgasbord of Earth-shaking Rock & Roll that goes to 11. Don't miss it!”

Halestorms dynamo Lzzy Hale kommenterer, “To all our European Freaks, we’ve missed you, and are so happy to announce that we are finally crossing the ocean to come and see you all again! This time around we are sharing the stage with all our friends in the legendary Alter Bridge and the one, the only Mammoth WVH! You do not want to miss this show! I can’t wait to experience the passion of you, the Euro Rock fans!!! See you front and centre!”

Det amerikanske band kunne senest opleves på dansk jord, da de tog deres bombastiske live show med til K.B. Hallen i november 2019. En koncert der modtog ros i en 4-stjernet anmeldelse fra GAFFA, der kvitterede med ordene: ”Alter Bridge er den halvintellektuelle, forfinede udgave af smadder-metal. Der, hvor musikerne har verdensstjernens kompetence – sådan cirka second to none – og lad det være sagt med det samme: Der var ikke ét dårligt nummer i aftes, ikke ét nummer spillet halvt eller sjusket.”

Der var også planlagt en koncert på dansk jord til at følge op på albumudgivelsen i juni 2020, som bekendt ikke blev til noget. Så vi er ekstra glade for at byde Alter Bridge velkommen tilbage til Danmark på deres ”Pawns & Kings Tour”.

Tourplan:
Tue 1st Nov - GERMANY - HAMBURG Sporthalle
Wed 2nd Nov - DENMARK - COPENHAGEN Falconer
Fri 4th Nov - SWEDEN - GOTHENBURG Partille Arena
Sat 5th Nov - NORWAY - OSLO Sentrum Scene
Mon 7th Nov - POLAND - KATOWICE MCK
Wed 9th Nov - LUXEMBOURG - LUXEMBOURG Rockhal
Fri 11th Nov - GERMANY - BERLIN Columbiahalle
Sat 12th Nov - CZECH REPUBLIC - PRAGUE O2 Universum
Mon 14th Nov - HUNGARY - BUDAPEST Arena
Wed 16th Nov - FRANCE - PARIS Palais Des Sports
Fri 18th Nov - SPAIN - MADRID Vistalegre
Sun 20th Nov - SPAIN - BARCELONA Razzmataz1
Tue 22nd Nov - GERMANY - MUNICH Zenith
Wed 23rd Nov - SWITZERLAND - ZURICH Samsung Hall
Fri 25th Nov - ITALY - MILAN Mediolanum Forum
Sat 26th Nov - CROATIA - ZAGREB Dom Sportova
Mon 28th Nov - AUSTRIA - VIENNA Wiener Stadthalle
Wed 30th Nov - GERMANY - COLOGNE Palladium
Thu 1st Dec - NETHERLANDS - AMSTERDAM Ziggo Dome
Mon 5th Dec - ENGLAND - NOTTINGHAM Motorpoint Arena
Tue 6th Dec - SCOTLAND - GLASGOW SSE Hydro Arena
Thu 8th Dec - IRELAND - DUBLIN 3 Arena
Fri 9th Dec - ENGLAND - MANCHESTER AO Arena
Sun 11th Dec - ENGLAND - BIRMINGHAM Resorts World Arena
Mon 12th Dec - ENGLAND - LONDON O2 Arena


Billetpriser: 480 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 29. april kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
For fan VIP pakker besøg www.AlterBridge.com
Live Nation presale starter torsdag 28. april kl. 11:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Gør klar til en aften med svensk feel-good pop når Jubël kommer til Pumpehuset.16.5.2022 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

JUBEL PUMPEHUSET 25. SEPTEMBER 2022 Gør klar til en aften med svensk feel-good pop når Jubël kommer til Pumpehuset. Jubël har mestret lyden af sommer. Den Stockholm-baserede duo betragtes som et af Sveriges førende pop-acts. De specialiserer i pop-ørehængere bygget op omkring indviklet sangskrivning, sprøde produktioner og en lækker ”feel-good”-vokal. Med denne vindende formular har de ramt hitlisterne flere steder i verden, modtaget platin-certificeringer og opnået millioner af streams. Derudover har de opbygget en solid fanbase på bare få år. Duoen består af de to songerwritere/ musikere/ producere Sebastian Atas og Victor Sjöström. En unik kombination af dance og pop giver genlyd i deres musik. Begge artister startede på den svenske EDM-scene, men har senere hen fundet en mere raffineret radio-venlig pop-lyd. Deres hit ’Dancing In The Moonlight’ fra 2018 opnåede en guld-certificering i Danmark og har i skrivende stund mere end 300 millioner streams på Spotify. Lead vokalisten, Sebas

R&B-sangerinden Kehlani giver koncert i Den Grå Hal til november.16.5.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

KEHLANI DEN GRÅ HAL 17. NOVEMBER 2022 En af tidens mest betagende R&B-sangerinder, Kehlani, giver koncert i Den Grå Hal til efteråret. Uden at pynte på et eneste ord er Kehlani blevet kendt for at komme med ærlige sandheder det ene øjeblik og kaste mellemfingrene op det næste. Den dobbelt GRAMMY-nominerede, platinsælgende sangerinde fra den amerikanske vestkyst finder altid en måde at være relaterbar på, helt uden filter. Hendes 2015-mixtape ’You Should Be Here’ fik en GRAMMY-nominering i kategorien Best Urban Contemporary Album og siden da har Kehlani ikke set sig tilbage. Kehlani har udgivet tre guld-certificerede singler og fire platin-singler, inkl. ’Gangsta,’ ’The Way” [feat. Chance the Rapper], ‘CRZY’ og ‘Nights Like This’ [feat. Ty Dolla $ign]. Hendes samlede streaming tal har ramt mere end en milliard og Billboards Women In Music-afdeling honorerede hende med deres Rule Breaker Award. I 2019 udgav Kehlani det chart-toppende mixtape ’While We Wait’ og har sidenhen fået et barn.

Gør klar til en tung aften med dobbelt headliner-koncert med TesseracT og Lorna Shore i Pumpehuset.13.5.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

TESSERACT & LORNA SHORE PUMPEHUSET 7. AUGUST 2022 Gør klar til en tung aften med dobbelt headliner-koncert med TesseracT og Lorna Shore i Pumpehuset 7. august 2022. TesseracT er et progressivt metalband fra England, som blev dannet i 2003 og har lige fra begyndelsen fokuseret på en kombination af progressiv rock og progressiv metal. I alt har bandet udgivet fire studiealbums. De har senest været aktuelle med ’P O R T A L S’, som er et konceptalbum skabt for at give fans en mulighed for at flygte i en tid med isolation under corona. Her fremførte de sange, der spænder over hele deres katalog. I december 2020 inviterede TesseracT sine fans til at deltage i en levende filmisk oplevelse og live-optræden med smuk belysning og slående effekter i denne forbindelse. Lorna Shore er et Amerikansk deathcore band, hvis lyd ligeledes kan beskrives som symfonisk ekstremmetal og blackmetal med en intens hardcore lyd. Bandets seneste studiealbum ’Immortal’ fra 2020 blev blandt andet omtalt som årets b

Caroline Polachek bringer sine overdådige indie-popsange til Store VEGA.13.5.2022 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

VEGA og Live Nation præsenterer CAROLINE POLACHEK SUPPORT: OKLOU 18. OKTOBER 2022 STORE VEGA Singer-songwriter unikummet Caroline Polachek bringer sine overdådige indie-popsange til Store VEGA. Caroline Polachek har allerede levet et ekstraordinært liv i inden for musikken. Hendes tidligere band Chairlift fik deres store gennembrud i 2008 da deres sang ’Bruises’ var med i en reklame for iPods, da indie-scenen i Brooklyn var på sit allerhøjeste. Caroline Polacheks unikke vokal og evner til at inkorporere synths blev hurtigt hendes signaturlyd, en lyd hun fortsatte med at videreudvikle på Chairlifts tre anmelderroste albums og som til sidst endte med at blive en eksperimenterende form for pop. Ved siden af Chairlift begyndte Caroline Polachek at producere og skrive sange for bl.a. Beyonce. Med et ekstremt musikalsk gå-på-mod startede hun endda to nye sideløbende projekter i 2013: Barok pigegruppen Ramona Lisa og synth-projektet CEP. Med en evne til at springe mellem forskellige genrer ha

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum