Meresalg Marketing

Har rygende travlt: Fynsk galleri fejrer 10 års jubilæum

Del

Det fynske galleri Galleri Nijenkamp har god grund til at glæde sig for tiden. De kan nemlig prale af at kunne fejre 10 års jubilæum.

Da de i sin tid slog dørene op, var det ikke blot et nyt og spændende galleri, der blev åbnet for. Dengang var der nemlig også tale om det største galleri på hele Fyn.

Siden dengang er det sket meget, og galleriet er blandt andet flyttet til Odense M, hvor de i dag holder til på Bredbjergvej 48 - og det er naturligvis også her, de tager imod gæster og kunder.

Galleri med fart på

Det er dog ikke blot det faktum, at de har 10 års jubilæum, der gør, at Galleri Nijenkamp har grund til at glæde sig. De kan også glæde sig over, at de har rygende travlt for tiden.

Til trods for, at de har travlt, har de dog alligevel valgt, at de vil fejre, at de har haft dørene åbne i 10 år, hvilket de gør med en reception fredag d. 31. marts 2023 fra kl. 15 til kl. 20.

Hvis du er vild med kunst, og du længe har hungret efter nye kunstoplevelser, bør du derfor ikke tøve med at lægge vejen forbi til deres reception.

Fejrer jubilæum med godt til ganen

Beslutter du dig for at tage en tur forbi den storslåede reception, der vil blive afholdt på galleriets adresse i Odense M, vil du også kunne få lidt godt til ganen.

Der bliver nemlig sørget for, at der er snacks fra Stefano Foschi, der er indehaver af Restaurant Fynboen & Ribelli, ligesom der leveres vine fra René Grønbæk.

Ikke nok med det, så vil der også være musik fra sangerinde og musiker Mirja Gro, mens alle gæster naturligvis også får mulighed for at se nærmere nye værker.

Har altid nye udstillinger på vej

Hos Galleri Nijenkamp står tingene aldrig stille, og derfor er der også altid nye udstillinger på vej.

Er du meget nysgerrig efter at opleve ny kunst, gør du derfor klogt i at følge med hos Galleri Nijenkamp, da de på deres hjemmeside løbende opdaterer, når der er lagt nye udstillinger i kalenderen.

Siden den spæde start i marts 2013, har der været et hav af nationale og internationale udstillinger hos galleriet, og det har de ikke i sinde at stoppe med. Derfor bør du selvfølgelig ikke tøve med at lægge vejen forbi.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

HUNKØN – Et modigt skandinavisk brand der forener det bedste af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme26.5.2023 11:27:35 CEST | Pressemeddelelse

HUNKØN, et københavnsk tøjmærke, som er blevet døbt 'et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden', er et prægtigt eksempel på skandinavisk modedesign, der bryder grænser og skaber trends. Med en unik kombination af skulpturel japansk stil og skandinavisk minimalisme, bringer HUNKØN en legende og casual tilgang til moden.

Fysiske skavanker hæmmer livskvaliteten for mange - osteopatisk behandling kan gøre forskellen25.5.2023 17:31:01 CEST | Pressemeddelelse

Alt for mange danskere oplever smerter i kroppen som følge af forkerte arbejdsstillinger, sportsskader, aldring eller pludselige bevægelser, der sætter kroppens bevægeapparat på prøve. Ofte hører man, at lidt ondt i ryggen går over af sig selv, eller at en vedvarende hovedpine bare trænger til lidt ro. Nogle gange kan dette sagtens være tilfældet, men andre gange kan symptomerne udvikle sig og medvirke til endnu større smerter, der bør behandles korrekt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum