Happy Helper

Happy Helper offentliggør seneste nøgletal

Del

I dag kan Happy Helper A/S offentliggøre nøgletal for virksomhedens aktivitet i september. Nøgletal, der viser forsat vækst i virksomheden.

Nøgletal for september
Nøgletal for september

Happy Helper A/S kan offentliggøre nøgletal for aktiviteten på den digitale platformen, der viser en forsat vækst i både antal af rengøringer såvel som omsætningsbase of dækningsbidrag. Således sluttede september med en stigning på 104% i antallet af rengøringer i forhold til samme måned sidste år. Samtidig bragte måneden en stigning i omsætningsbase og dækningsbidrag på henholdsvis 114,3% og 197,3%.

Happy Helper A/S offentliggør hver måned nøgletal for aktiviteten på den digitale platform for privat rengøring. Denne meddelelse er den sidste inden virksomheden den 15. oktober offentliggør sit årsregnskab. Tidligere nøgletal ses HER

Kontakter

Billeder

Nøgletal for september
Nøgletal for september
Download

Information om Happy Helper

Happy Helper
Gl. Kongevej 1, 4
1610 København V

+45 71 99 83 21http://happyhelper.dk

Happy Helper A/S er danskernes fortrukne platform for privat rengøring. Lanceret i 2015 med det klare mål, at bruge teknologi til at skabe tryghed og muligheder, går virksomheden forrest i udviklingen af teknologi og dens brug for den enkelte og samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Happy Helper

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Happy Helper

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum