Happy Helper

Happy Helper A/S offentliggør nøgletal for selskabets aktivitet i august

Del

Den digitale platform Happy Helper A/S kan i dag offentliggøre nøgletal for selskabets omsætning i august.

Aktiviteten på platformen nåede i august nye højder, da selskabet for første omgang oplevede en omsætningsbase på over 3 millioner kr på en enkel måned. Dermed er omsætningsbasen i august steget med 147,9%i forhold til omsætningsbasen for samme måned sidste år. 

Selskabet har i samme periode oplevet en stigning på257,9% i dækningsbidraget i forhold til samme måned sidste år. 

Med dagens tal fastholder selskabet sit målsætning om en årlig omsætning i omsætningsbasen indenfor intervallet på 25-30 millioner, sådan som selskabet meldte ud i sit prospekt tidligere i år. 

- Jeg er glad for, at vi en måned før årsregnskabet kan se, at vi vil afslutte året inden for det interval på 25 til 30 millioner kr, som vi meddelte i vores prospekt. Jeg er stolt af, at vi har sat nogle ambitiøse mål, som vi holder.  Vi implementerer den nødvendig teknologi, udvikler selskabet og holder vores væksttal, siger Dennis Forchhammer, CEO i Happy Helper A/S

Happy Helper A/S offentliggør månedlige nøgletal for selskabet aktivitet den første hverdag i måneden. Der er ikke tale om reviderede tal. Selskabet offentliggør helårregnskab d. 15 oktober. 

 

 

Kontakter

Billeder

Information om Happy Helper

Happy Helper
Happy Helper
Gl. Kongevej 1, 4
1610 København V

+45 71 99 83 21http://happyhelper.dk

Happy Helper A/S er danskernes fortrukne platform for privat rengøring. Lanceret i 2015 med det klare mål, at bruge teknologi til at skabe tryghed og muligheder, går virksomheden forrest i udviklingen af teknologi og dens brug for den enkelte og samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Happy Helper

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Happy Helper

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum