DI - Dansk Industri

Hanne Sundin bliver ny branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien

Del

Træ- og Møbelindustrien(TMI), som er en arbejdsgiver- og brancheforening i DI, får ny branchedirektør 1. oktober i år.

Det bliver den 39-årige Hanne Sundin. Hun kommer fra en stilling som projektchef i Dansk Arbejdsgiverforening. Hanne afløser Annette Christensen på posten, som skal være underdirektør for DI Regionalt.

- Jeg er sikker på, at Hanne Sundin bliver et stort aktiv for TMI, og at hun på meget engageret vis vil arbejde for at gøre en forskel for virksomhederne i træ- og møbelindustrien. Vores nye branchedirektør skal blandt andet have fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og uddannelse, som er nogle af de temaer, der er vigtige for mange af vores medlemsvirksomheder, siger formanden for TMI, adm. direktør Nils Knudsen, Magnus Olesen A/S.

Hanne har tidligere været ansat i Dansk Industri i 10 år, hvor hun blandt andet var projektchef med ansvar for sekretariatet for DI's produktivitetsindsats og senest chefkonsulent for DI Hovedstaden.

- Jeg er meget stolt af og glad for at komme til arbejde for de mange spændende virksomheder inden for træ- og møbelindustrien. Det er en branche, der har stor betydning for Danmark, og som tjener mange eksportkroner hjem til Danmark. Virksomhederne spiller en vigtig rolle for at gøre Danmark mere bæredygtigt, og det glæder jeg mig til at arbejde med, siger Hanne Sundin.

Hanne Sundin er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Hun har tidligere arbejdet som specialkonsulent i Foreningen af Rådgivende Ingeniører og konsulent i DI Videnrådgiverne.

Træ- og Møbelindustrien har 300 medlemsvirksomheder, herunder bl.a. savværker og virksomheder der fremstiller spær, præfabrikerede byggeelementer, gulve, vinduer, døre, køkkener og møbler.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, DI, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Download
Hanne Sundin
Hanne Sundin
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION FRA DI, DEN FINSKE AMBASSADE OG KU: Nu vil finnerne hjælpe danskerne med kunstig intelligens26.3.2021 10:53:47 CET | Pressemeddelelse

Ansvarlig brug af kunstig intelligens er en af nøglerne til at sikre danske virksomheders konkurrenceevne, men fænomenet er abstrakt og kompliceret og bør derfor afmystificeres og gøres forståeligt for en bredere del af befolkningen. Det er baggrunden for at danske virksomhedsledere, medarbejdere og studerende nu får tilbud om en ny og gratis online uddannelse, som er udviklet i Finland og gratis stillet til rådighed af finnerne for hele EU, og som nu lanceres i Danmark med Københavns Universitet, Datalogisk Institut, som dansk akademisk partner og operatør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum