Furesø Kommune

Hangar 2 er klar til årets erhvervsbegivenhed

Del

Den 19. maj lander Furesø Erhvervstræf 2022 på Flyvestationen til årets netværksmøde for erhvervslivet i Furesø. Erhvervstræffet er stedet at møde nye og kendte samarbejdspartnere – i år med fokus på, hvordan partnerskaber kan sætte fuld fart på virksomhedernes grønne omstilling

Hangar 2 er klar til at tage imod erhvervslivet i Furesø på torsdag.
Hangar 2 er klar til at tage imod erhvervslivet i Furesø på torsdag.

Kom og mød andre virksomheder og rådgivere, der kan hjælpe din virksomhed med en forretningsidé eller give idéer til konkrete klimatiltag i din virksomhed. Furesø Erhvervstræf 2022 afholdes i Hangar 2 på Flyvestationen.

Hangaren huser til dagligt Flyvehistorisk Forening, der passer godt på de gamle fly. I dagens anledning er nogle af flyene flyttet udendørs, så der er plads til de mange gæster.

I år reserverer programmet endnu mere tid til at pleje netværket og møde nye ansigter, hvilket har været et stort ønske fra virksomhederne i Fure-søs erhvervsforeninger, der er med til at arrangere træffet, fortæller Ole Bondo Christensen (A), Furesøs borgmester.

"Siden erhvervslivet satte en lang række tiltag i værk under coronakrisen for at støtte hinanden, har vi set virksomhederne i Furesø rykke stadig tættere på hinanden. Det giver et fantastisk positivt klima for at udvikle samarbejdet mellem kommune og virksomheder, og det er netop det, erhvervstræffet handler om," siger han.

Ole Bondo Christensen glæder sig derfor til at præsentere deltagerne for de to helt specielle emner, der vil blive omdrejningspunkt for Erhvervstræf 2022.

Styrk dit netværk
Birgit Ritter, formand for Furesø Erhvervsforening, står i år for et punkt, hvor det handler om at få folk til at netværke. Hvem ved – måske det giver nye samarbejdsmuligheder? Her er en oplagt mulighed for at møde nye mennesker.

Find din klimapartner lokalt
Erhvervslivet har gennem en periode arbejdet med, hvordan man i Furesøs virksomheder kan samarbejde med Furesø Kommune om den grønne omstilling. Erhvervslivet kan via den grønne omstilling opnå en bedre bundlinje samt en konkurrencefordel ved at være foran sine konkurrenter.

Mogens Brusgaard vil som formand for Furesø INDUSTRI introducere begrebet ”Klimapartner”, der er det nye tiltag for alle virksomheder, der har lyst til at være en del af hele fællesskabet i Furesø Kommune om grøn omstilling. Herefter uddyber konsulentfirmaet Viegang Maagøe mulighederne for at få hjælp til den grønne omstilling.

Allerede på erhvervstræffet kan man melde sig som Klimapartner og blive blandt de første, der nyder godt af den store grønne omstilling i erhvervslivet i Furesø Kommune.

Erhvervstræffet foregår 19. maj kl.15-17:30. Tilmelding på furesoe.dk/erhvervstraef2022

På Erhvervstræffet vil der ligeledes være mulighed for at møde en lang række aktører, der hver har en lille stand du kan besøge:

• Furesø Erhvervsforening
• Furesø INDUSTRI
• Viegand Maagøe
• Klimapartner tilmelding
• Erhvervshus Hovedstaden
• Værløse Flyhistoriske Forening
Fra Furesø Kommune:
- Jobcenter
- Vi cykler til arbejde
- Leverandør til Furesø Kommune / Comdia
- Life Science Living Lab og OPI-projekter

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Hangar 2 er klar til at tage imod erhvervslivet i Furesø på torsdag.
Hangar 2 er klar til at tage imod erhvervslivet i Furesø på torsdag.
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum