ALM. BRAND Forsikring A/S

Håndværkerne løber stærkt men deres forsikring følger ikke med

Del

Bygge- og håndværkerbranchen oplever vækst, men glemmer ofte at tilpasse deres forsikringer, selvom deres behov skifter. Og det kan have store konsekvenser, vurderer Alm. Brand.

2020 har været et historisk godt år for bygge- og håndværkerbranchen, og efterspørgslen på bygge- og renoveringsopgaver er fortsat ind i det nye år.

Når ordrebogen fyldes op, ansætter håndværksmestrene flere medarbejdere og investerer i nyt udstyr. Det betyder, at det er tid til at tjekke, om forsikringerne matcher størrelsen på virksomheden – både hvad angår udstyr og medarbejdere.

- Det er dejligt med fyldte ordrebøger, men forsikringen skal følge med, så medarbejdere og virksomheden er sikret, hvis uheldet er ude. Og som forsikringsselskab vil vi meget gerne hjælpe dem med, at de undgår risici, siger Kim Bai Wadstrøm, koncerndirektør for Erhverv i Alm. Brand.

Indbrud

I Alm. Brands skadeservice har man haft 379 sager i 2020 og erfaret, at særligt håndværktøj er i høj kurs, men også stort udstyr, som umiddelbart skulle være svært at få med sig, bliver stjålet.

- Det er helt naturligt, at man har travlt med at servicere kunder og ansætte nyt folk for at få virksomheden til at vokse. Men travlheden må ikke betyde, at man udsætter sig selv og sin virksomhed for unødige risici. Vi råder derfor til, at man giver forsikringerne et eftersyn, så de passer til ens nye virkelighed. For netop når man har travlt, skal forsikring og sagsbehandling helst glide nemt, hvis man pludselig står i en svær situation, siger Kim Bai Wadstrøm og fortsætter:

- Vi har flere partnerskaber, der tilbyder tyverisikring af alt fra varevogne til værktøjskasser og DNA spray, så stjålne genstande let kan spores tilbage til ejeren efter tyveri.

Forebyggende råd til at sikre sit værktøj bedst muligt:

 • Parker bilen forsvarligt
  Gør det svært at komme ind i bilen. Parker på en vej med god belysning, hvor der jævnligt kommer mennesker forbi. Og gerne med bagenden op ad en murstensvæg.
 • Tøm bilen
  Et gammelt, men stadig holdbart råd. Tøm varevognen for det nyeste og mest værdifulde værktøj ved fyraften.
 • Frakobl centrallåsen
  Sørg for at bilens centrallås er frakoblet, så varerummet ikke kan åbnes fra kabinen.
 • Nødvendigt værktøj
  Medbring kun det udstyr du skal bruge til opgaven.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792. I dag driver vi virksomhed inden for bank, forsikring og pension og kan dermed dække alle finansielle behov hos vores kunder. 

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum