Salling Group

Håndsrækning under Corona-krisen: Salling Group udbetaler øjeblikkeligt 500 mio. kroner til mindre danske leverandører

Del

Dagligvarekoncernen frigiver denne uge en halv milliard kroner til små og mellemstore leverandører ved at sætte kredittiderne på godkendte fakturaer til side. Initiativet skal sikre, at danske leverandører får penge i kassen med det samme, så de bedre kan klare sig igennem krisen.

Salling Group tilsidesætter kredittiden for allerede modtaget fakturaer fra små og mellemstore danske leverandører for et beløb på 500 millioner kroner. Dette vil bidrage til at forbedre likviditeten hos små og mellemstore danske leverandører til Netto, føtex og Bilka. Målet er at hjælpe danske virksomheder, så de bedre kan klare sig igennem den aktuelle krise.

- Vi ved godt, at det er et beskedent bidrag i det store billede sammenlignet med nationale hjælpepakker. Vores initiativ bidrager straks til at forbedre mindre virksomheders likviditet, og det er et af vores bidrag til, at Danmark kan bevare flest mulige arbejdspladser på den anden side af Corona-krisen, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Håndsrækningen med det umiddelbare kapitaltilskud dækker både leverandører af ydelser eller varer, som Salling Group anvender internt – eksempelvis i produktionen i bager- og slagterafdelinger eller i forbindelse med for eksempel rengøring og udbedring af bygninger.

- Vi oplever en fantastisk innovationskraft hos mange af de familieejede, traditionsrige og lokale producenter, som Salling Group samarbejder med. Den lyst til at udvikle nye varer og den mangfoldighed, der er i Danmark, vil vi gerne sikre, også er til stede i fremtiden, siger Per Bank.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Netto opfører unik og bæredygtig dagligvarebutik29.6.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Snart vil en helt ny Netto-butik smelte sammen med det naturskønne område ved Bygholm Bakker i Horsens. Opført i genanvendelige materialer, konstrueret i træ og beklædt med en imponerende facade er der tale om et nytænkende, bæredygtigt byggeri med respekt for både natur, miljø og lokalsamfund. Butikken er den første af sin slags i Danmark, og Netto håber, at fremtidens butikker kan få samme form.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum