Industriens Uddannelser

Hands-on Live kommer til Slagelse

Del

Identitet, autoritet og en særlig ’superkraft’. Det får man med en erhvervsuddannelse i industrien, og det er også det budskab, der i fokus, når Hands-on Live besøger ZBC i Slagelse.

En ny måde at vise hvad erhvervsuddannelser kan

Hands-on Live åbner dørene for et liveshow spækket med indslag, som vises for et livepublikum af elever fra Marievangskolen.

Pressen inviteres til at deltage til arrangementet, som finder sted:

Torsdag den 10. september 2020. Showet går live kl. 12.

Bredahlsgade 1B - port 11, Slagelse

Af hensyn til grænsen  for forsamlinger, er det vigtigt at sende besked om deltagelse til skolen eller til Hands-on.

Showet bliver også streamet på Youtube og Twitch, , så det kan følges af uddannelsessøgende unge over hele landet.

Showets vært, Nicholas Kaiser, som er kendt fra morgenradio på The Voice, tager publikum igennem forskellige indslag i løbet af showet, hvor publikum vil møde passionerede lærlinge og elever fra erhvervsskolen, som skal konkurrere i fagene industritkeniker og personvognsmekaniker.  

I showet er der også mulighed for at følge unge ambitiøse rollemodeller fra forskellige uddannelser og praktiksteder i industrien. Rollemodellerne fortæller i små videoer om netop deres erhvervsuddannelse, hvorfor den er spændende og hvilke muligheder den giver dem.

- Vi har valgt at lægge hus til Hands-on Live, fordi vi ser det som en god mulighed for at få synliggjort vores erhvervsuddannelser. Hands-on Live er et godt og nytænkende supplement til at skabe opmærksomhed på de mange muligheder der er ved at tage en erhvervsuddannelse. Det er samtidig et godt bidrag til de aktiviteter vi i øvrigt tilbyder her på ZBC, siger Michael Bang Dyrehave, uddannelseschef, ZBC Slagelse 

Støttet af Nordea-fonden

Bag Hands-on Live står DI, Dansk Metal, HK Privat, 3F og Teknisk Landsforbund. Projektet bliver desuden støttet af Nordea-fonden

- Der er tale om et nyt og banebrydende projekt, som vil italesætte og vise erhvervsuddannelserne på en helt anden måde, end eleverne og de voksne omkring dem både i skolen og hjemmet tidligere har set. Det bliver spændende følge hvordan Hands-ons anderledes tilgang og utraditionelle 'vejledning' virker og trænger igennem til de unge, siger direktør Henrik Lehman Andersen, Nordea-fonden.

Hands-on kan sende video og billeder for dagen efterfølgende.

Kontakter

Anne Samuelsen
Områdeleder, ZBC
Tlf.: 28 44 25 04
Mail: asam@zbc.dk

Billeder

Links

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum