Haderslev Kommune

Handicappede får deres eget sted

Del

Mennesker med handicap kan se frem til at få deres eget sted i Haderslev Kommune. Tirsdag den 5. april kl 18-21 er der opstartsmøde for et "Rart sted at værecenter".

Haderslev Byråd har sat 1 million kroner af til et helt nyt samlingssted for mennesker med handicap i Haderslev Kommune. Det skal være et åbent hus med højt til loftet og gode rammer.

Arbejdstitlen for det nye hus er "Rart sted at værecenter", men om navnet bliver noget helt andet er op til brugerne. Det er nemlig i høj grad dem, der kommer til at bestemme, hvad der skal puttes i huset.

For at få den proces sat i gang har Haderslev Kommune på tirsdag den 5. april kl. 18-21 inviteret til et opstartsmøde. Mødet foregår i kantinen på Haderslev Rådhus. Her vil interesserede have mulighed for at komme med input til stedet.

Huset skal være et attraktivt samlingssted for borgere med handicap. Drømmen er, at det kan drives af frivillige og interesseorganisationer i et hus, der bliver stillet til rådighed af Haderslev Kommune.

Efter planen skal stedet etableres i løbet af 2016. Placeringen er endnu ikke på plads.Kontaktinformation:

Chef, Handicap og Psykiatri, Peter Chortsen Isak, telefon 74 34 30 01

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum