Norlys

Håndboldlandsholdene støtter Danmarks Indsamling

Del

Lørdag den 29. januar samler hele Danmark ind i den gode sags tjeneste, og i år støtter Dansk Håndbold Forbund, de danske håndboldlandshold og Norlys også Danmarks Indsamling.

Hvis du har tunet ind på DR1 i den sidste uges tid, har du måske spottet en række nuværende og tidligere, danske landsholdsspillere i kampagnefilmen for årets Danmarks Indsamling.

De danske landshold og Dansk Håndbold Forbund støtter nemlig den årlige indsamling, der igen i år går til at hjælpe Coronakrisens børn. En støtte, der vækker begejstring hos Danmarks Indsamling:

- Landsholdene kan om nogen bringe Danmark sammen, og derfor er jeg særligt begejstret for, at Håndboldherrerne løber på banen med Danmarks Indsamling på trøjerne. Det kan være med til at skabe ekstra opmærksomhed om vores vigtige formål, når vi igen i år samler ind til Coronakrisens børn. Det er første gang nogensinde, at vi har samme tema for indsamlingen to år i træk, men konsekvenserne af Corona for børn i hele verden gør det desværre nødvendigt, siger Mulle Juul Korsholm, formand for Danmarks Indsamling.

Norlys donerer trøjesponsorat

Selvom selve indsamlingen først finder sted den 29. januar, bliver støtten allerede tydelig i morgen ved Håndboldherrernes landskamp. Herrelandsholdets hovedsponsor Norlys, har nemlig valgt at donere deres logoplads på spillernes trøjer til Danmarks Indsamling.

- Det primære mål med vores sponsorat er selvfølgelig eksponering, og det er noget helt særligt at se vores logo på brystet af Håndboldherrerne. Men det handler også i høj grad om at være en del af noget større og støtte op om fællesskabet, som er en helt fundamental del af ånden i Norlys, fortæller Per Hjuler, marketingdirektør i Norlys og tilføjer:

- Coronapandemien har sat verdens fattigste lande i en katastrofal situation, som især rammer børnene, og fællesskabet rækker i denne sammenhæng langt ud over landets grænser. Derfor afgiver vi meget gerne eksponeringen af vores logo i denne vigtige sags tjeneste.

Udover at være synlige på landsholdstrøjerne kommer Danmarks Indsamling også til at kunne spottes andre steder på banen. Dansk Håndbold Forbund har nemlig doneret gulvreklamer til Danmarks Indsamling.

Unikke landsholdstrøjer kan blive din

Det er altså en helt særlig trøje, som de danske spillere trækker over hovedet i morgen, når de møder Norge – og en eller flere af trøjerne kan faktisk blive din.

Efter kampen vil spillerne signere deres trøjer, og trøjerne vil blive sat på auktion. Her kan håndboldfans byde løs på trøjerne og dermed være med til at støtte indsamlingen, da al salget går ubeskåret til Danmarks Indsamling. Der kan bydes på trøjerne fra den 14. januar 2022 på lauritz.com.

Indsamlingen kan ses på DR1 lørdag den 29. januar 2022.

Om Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling støtter igen i år Coronakrisens børn. Med udviklingsprojekter i 12 lande, giver Danmarks Indsamling børnene nyt håb og nye muligheder på trods af Corona.

Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 1,3 milliard kroner. I 2021 samlede danskerne 120 millioner kroner ind.

Læs mere om Danmarks Indsamling her.

Kontakter

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 750.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.000 medarbejdere og over 100 år på bagen.

Som andelsejet selskab ligger det dybt i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor leverer vi ikke bare fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Vi arbejder målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund. Og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

 

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum