Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Håndboldherrerne hyldes mandag fra balkon på Københavns Rådhus

Del

Det danske herrelandshold har vundet guld i VM i håndbold med kæmpe sejr over Norge. Kom og hyld holdet fra Københavns Rådhusplads, når de i morgen mandag kl. 17.00 fejres med rådhuspandekager og balkonhyldest

Med guldmedaljer og VM-pokal bliver de nykårede danske verdensmestre i morgen mandag den 28. januar hædret på Københavns Rådhus, hvor overborgmester Frank Jensen (S) ønsker tillykke og byder på rådhuspandekager.

”Danmark er verdensmestre! Håndboldherrerne har leveret en sportspræstation i absolut verdensklasse. Jeg ønsker vores VM-vindere et kæmpe tillykke og glæder mig til at byde på rådhuspandekager og fejre triumfen på Københavns Rådhus,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

Det er første gang nogensinde, at et dansk herrelandshold vinder VM-guld i håndbold. Derfor er glæden også stor i Dansk Håndbold Forbund.

”Det er svært at beskrive, hvor stort et øjeblik det her er i dansk sportshistorie. Det bliver ikke meget større end at vinde VM-guld, og når det endda gøres på hjemmebane, er det endnu større. Guldmedaljen står til evighed som et symbol på den enorme fest, vi har haft i København og Herning. Jeg glæder mig på vegne af hele dansk håndbold til modtagelsen på Rådhuspladsen, hvor guldet fejres med de fans, som har båret drengene gennem hele turneringen”, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund Morten Stig Christensen.

Pressetilmelding påkræves
Pressen bedes tilmelde sig arrangementet. For tilmelding eller yderligere information kontakt: kommunikationskonsulent Tildde Sønder Vindfeldt, f28s@okf.kk.dk  +45 2538 0516

Kontakt til overborgmester Frank Jensen via pressechef Rikke Egelund, tlf. 3147 9497.

Program
Mandag den 28. januar klokken 17.00-18.00 i Festsalen.

  • 16:40: Pressen møder ved hovedindgangen – medbring pressekort.
  • 17:00 Holdet ankommer på Rådhuspladsen og går i festsalen.
  • Velkomsttale ved overborgmester Frank Jensen og øvrige talere.
  • 17:25: Hyldest fra balkonen.
  • 17:30: Reception og rådhuspandekager.
  • 18:00: Overborgmesteren tager afsked med holdet.

Nøgleord

Billeder

Information om Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Kommune Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus
1599 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Økonomiforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum