BØRNEfonden

Håndbold-darling på jernhård mission for BØRNEfonden

Del

Netop som kvindernes håndbold-VM fløjtes i gang tiltræder den tidligere håndboldspiller Camilla Andersen som ambassadør for BØRNEfonden. Her kaster hun sig allerede i december ud på en jernhård mission.

Husk foto-kreditering: Foto: Tine Harden
Husk foto-kreditering: Foto: Tine Harden

BØRNEfonden kan fremover skrive en af 90’ernes og 00’ernes helt store håndbold-darlings på holdkortet. Camilla Andersen kaster sig fra i dag ud i en ny rolle som ambassadør i BØRNEfonden, hvor hun skal promovere BØRNEfondens arbejde for børn og unge i Vestafrika.

- Som ambassadør vil jeg gerne vække folks interesse for BØRNEfonden, og gøre opmærksom på BØRNEfondens langsigtede arbejde for fattige børn. Mit mål er at få flere danskere til at se, at der også er andre børn i verden, som har brug for hjælp, end fx de syriske som vi hele tiden ser i TV, siger Camilla Andersen.

30 børn i Mali skal have en sponsor

Den tidligere håndboldspiller kan med egen erfaring stå 100 pct. inde for den måde BØRNEfonden arbejder på. Siden 2004 har hun været sponsor i BØRNEfonden for et barn på Kap Verde og siden sidste år for en 10-årig dreng i Benin.

- Det har været rigtig spændende at følge ham, og modtage breve og høre, hvordan han er vokset op. Det har været meget nærværende, konkret og tilfredsstillende at se, hvordan jeg har været med til at gøre glæde og gavn, siger Camilla Andersen.

Den tidligere håndboldspiller har som noget særligt givet sig selv en speciel jernhård opgave fra starten som ambassadør i BØRNEfonden. I løbet af december er hun på en mission for at hverve nye sponsorer til 30 børn fra Mali, hvor behovet for nye sponsorer er rigtig stort.

- Jeg ved ikke, hvor svært det bliver, at finde 30 danskere, som har lyst til at hjælpe et barn og dets familie i Mali. Men jeg synes, at det er et sjovt og godt projekt, som jeg gerne vil have til at lykkes.

Guld-pige

I BØRNEfonden glæder CEO Bolette Christensen sig over, at den stærke håndboldspiller fremover er med på holdet, der kæmper for at skabe en bæredygtig fremtid for børn, familier og lokalsamfund.

- Det er en løbende udfordring at gøre opmærksom på behovet for langsigtet udviklingshjælp. Vi ser desværre hele tiden nye kriser og akutte nødsituationer, men der er brug for at arbejde med det lange seje træk for børn og familier. Her er jeg sikker på, Camilla Andersens indsats bliver guld værd for BØRNEfonden.

Camilla Andersen spillede i 2005 sin afskeds-kamp, men har stadig rekorden som den mest scorende danske håndbold-kvinde på landsholdet med 846 mål i 194 kampe.

Camilla Andersen driver i dag rejsebureauet Travel Sense, og hun vil desuden være at finde på skærmen under kvindernes håndbold VM. Her skal hun være kommentator for DR.

Vedhæftet billede kan anvendes frit med kreditering: Foto: Tine Harden

For yderligere kontakt og spørgsmål:
CEO Bolette Christensen og Camilla Andersen kan kontaktes gennem presserådgiver Rasmus Holm Thomsen 6126-6701 / rht@bornefonden.dk

Billeder

Husk foto-kreditering: Foto: Tine Harden
Husk foto-kreditering: Foto: Tine Harden
Download

Information om BØRNEfonden

BØRNEfonden
BØRNEfonden
Otto Mønsteds Gade 5
1571 København V

70 22 12 11http://bornefonden.dk/

Følg pressemeddelelser fra BØRNEfonden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra BØRNEfonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum