DI Aalborg

Han løfter vægte, opgaver og kolleger til nye højder

Del

Niklas Hwiid Poulsen har ikke kun været en talentfuld og ihærdig elektrikerlærling. Niklas har også vist ekstraordinært godt kollegaskab. Bl.a. ved at tage initiativ til et styrketræningshold, som har løftet det sociale sammenhold og bidraget til øget sundhed blandt kollegerne. Den kombination af kollegaskab og faglighed har udløst årets lærlingepris i DI Aalborg.

Og kombinationen af talent, faglig stolthed og et godt blik for kollegerne har endda banet vejen for en fastansættelse som sikringstekniker hos ACTAS A/S.

- Niklas er knivskarp. Han er lynhurtig til at lære nyt og til at omsætte det til praksis. Også når han er under pres. Han er stolt af sit håndværk og efterlader aldrig en opgave eller en kollega før arbejdet er helt færdigt, og kunden er tilfreds. Det mest imponerende er, hvordan han engagerer sig i sine kollegers trivsel. Niklas har været med til at løfte stemningen og sammenholdet i vores virksomhed. Vi er derfor glade for, at vi nu kan kalde ham for fastansat, siger adm. direktør Jørgen Kronborg, adm. direktør i ACTAS A/S.

ACTAS A/S er en sikringsvirksomhed, der leverer til både virksomheder og offentlige institutioner. Aalborgvirksomheden vækster og har i dag omkring 81 medarbejdere - herunder otte elektrikerlærlinge. Desuden starter yderligere tre lærlinge op efter sommerferien.

Der er brug for dygtige faglærte medarbejdede. Det gælder ikke kun elektrikere, men også industriteknikere, klejnsmede, plastmagere og en hel række andre fag. Derfor har virksomhederne brug for flere unge, der har mod på og lyst til at tage en erhvervsuddannelse. Men de unge har også brug for virksomheder, der har gode praktikpladser.

- Jeg håber, at ACTAS’ arbejde med lærlinge kan inspirere andre virksomheder til at oprette lærepladser. Det er ude på virksomhederne, at de unge finder ud af, hvordan faget fungerer i virkeligheden, og hvordan det er at være på arbejdsmarkedet. Og det er gennem jobbet, at de unge får de gode oplevelser, der kan inspirere deres venner og søskende til også at søge en erhvervsfaglig karrierevej, siger Peter Rindebæk, formand for DI Aalborg.

Årets lærlingepris er netop blevet overrakt ved DI Aalborgs årlige erhvervstræf i Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg. Niklas Hwiid Poulsen fik sin lærlingepris overrakt af Peter Rindebæk, formand for DI Aalborg og borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen.

Fakta:
Niklas Hwiid Poulsen er 22 år gammel, han bor i Aalborg og er uddannet fra Frederiksberg TEC samt Aalborg Tech College.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger – kontakt:
Konsulent i DI Aalborg, Henrik Marcher Larsen, heml@di.dk, tlf.: 4015 8858
Pressekoordinator, Jeppe Bo Rasmussen, jebr@di.dk, tlf.: 3377 3785

Billeder

Information om DI Aalborg

DI Aalborg
DI AalborgFor yderligere information om DI Aalborg:

Konsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Aalborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Aalborg

DI med opfordring til kommunerne: Brug flere penge4.5.2020 20:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I Nordjylland er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 44 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum