Aabenraa Kommune

Hærvejsskolen hjemsender en klasse i indskolingen

Del

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev i indskolingen på Hærvejsskolen er en klasse og tre lærere hjemsendt.

En elev i indskolingen på Hærvejsskolen er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen efter dialog med sundhedsmyndighederne har hjemsendt alle eleverne i den smittede elevs klasse samt tre lærere med tilknytning til klassen. De hjemsendte er defineret som nære kontakter.

- Vi har orienteret forældre og ansatte om, at vi har hjemsendt en specialklasse i indskolingen på Hærvejsskolen i Rødekro. Det har vi gjort efter dialog med myndighederne, da den smittede elevs klassekammerater her defineres som nære kontakter. I de her situationer opfordrer vi altid til, at alle følger de retningslinjer, der er på området. På den måde kan vi alle bidrage til at inddæmme og opspore smitten, siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

Kontakter

Skolechef Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen, tlf.: 73 76 70 17; e-mail: randr@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum