Hjørring Kommune

Hæder til idrætsudøvere og foreningsledere

Del

Tirsdag d. 8. december uddeles Idrætsprisen for 2019, prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2019 og Foreningslederprisen 2019

Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech siger:

- Jeg ser hvert år frem til at hædre kommunens idrætsudøvere og foreningsledere. Vi sætter fra kommunens side stor pris på det kæmpe arbejde, der udføres på frivillig basis i foreningerne og de idrætspræstationer, som de nominerede knokler for i det daglige og som er med til at gøre Hjørring Kommune kendt ud over kommunegrænsen.

Kandidaterne er udvalgt blandt indstillinger fra foreningerne og 70 personer vil modtage Hjørring Kommunes Idrætspris. For at modtage idrætsprisen skal udøvere f.eks. have vundet officielle dansk el. jysk mesterskab eller sat officiel danmarksrekord.

Men der uddeles også andre skuldeklap.

- Juryen har i år valgt at give foreningslederprisen til 2 modtagere. Prisen gives til en leder, der har ydet en særlig indsats i foreningslivet og i år var juryen enige om, at der var plads til 2 modtagere selvom alle, der yder en indsats i kommunens foreningsliv jo fortjener en påskønnelse” fortsætter Børge Bech.

Et stor MEN i år er dog, at Idrætsprisen ikke uddeles ved et arrangement som tidligere år og ej heller med håndtryk.

- Vi følger Myndighedernes anbefalinger og må derfor i år alene invitere foreningslederne ind til afhentning af pokal og diplom til modtagerne. Herefter vil foreningsledere sørge for den videre overrækkelse. Vi håber, at vi i løbet af 2021 kan invitere modtagerne ind til et festligt arrangement, fortæller Mette Lærke Bräuner, chef for Fritid, Udvikling og Administration.

I år går formandens tale til modtagerne virtuelt og kan ses på Hjørring Kommunes hjemmeside fra tirsdag d. 8. december kl. 18.00. Her offentliggøres også listen over modtagere af idrætspriser og foreningslederpriser.

Diplom og pokal gives som et bevis på, at Hjørring Kommune sætter stor pris på det kæmpe arbejde, der lægges i den frivillige sektor for at gøre Hjørring Kommune kendt ud over kommunegrænsen.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech, tlf. 41 93 77 03 eller chef for Fritid, Udvikling og Adminsitration Mette Lærke Bräuner på tlf. 41 22 38 04

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Besøgsrestriktioner på alle ældrecentre og botilbud i Hjørring Kommune16.12.2020 17:12:20 CETPressemeddelelse

Styrelsen for Patientsikkerhed har i dag udstedt påbud om besøgsrestriktioner på alle ældrecentre i Hjørring Kommune. Restriktionerne træder i kraft i morgen torsdag d. 17. december og bliver ifølge styrelsen indført på grund af et stigende smittetryk. De nye restriktioner vil indebære, at den enkelte beboer kan udpege én pårørende, som kan aflægge besøg i beboerens egen bolig. Derudover kan to pårørende aflægge besøg i særlige besøgsrum. Det er dog fortsat også muligt med besøg i kritiske situationer. Hjørring Kommune forventer, i løbet af et par dage, at modtage et tilsvarende påbud om besøgsrestriktioner fra Social- og Indenrigsministeriet gældende sociale botilbud med sårbare borgere. Alle plejecentre vil orientere både beboere og pårørende om besøgsforbuddet fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Hvis pårørende har spørgsmål, er de velkommen til at henvende sig til plejecenteret/botilbuddet. Påbuddet om besøgsrestriktioner fra Styrelsen for Patientsikkerhed er vedlagt som bilag.

Besøgsrestriktionerne på plejecentre og botilbud bliver ophævet24.11.2020 14:42:59 CETPressemeddelelse

Styrelsen for Patientsikkerhed og Social- og Indenrigsministeriet har besluttet at ophæve besøgsrestriktionerne på henholdsvis plejecentre og botilbud i Hjørring Kommune, som har været gældende i store dele af efteråret. Styrelsen begrunder åbningen for besøg med, at smittetrykket den seneste uge har været lavt samt at der ikke længere er farme med smittede mink. - Jeg er meget glad for, at det igen bliver muligt for pårørende at komme på besøg på vores plejecentre og botilbud. Der er ingen tvivl om at rigtig mange blandt både beboere og pårørende, har oplevet et stort afsavn i de seneste par måneder. Jeg håber for alle at det meget lave smittetryk kan fastholdes i en længere periode, og gerne helt til vaccinen kommer, så vi ikke igen kommer i en situation, hvor der skal indføres besøgsrestriktioner, siger formand for Sundheds- Ældre- Handicapudvalget, Per Møller (K). Det vil fortsat være et krav om at anvende mundbind i forbindelse med besøg, og besøgene skal ske i overensstemmelse me

Borgere og politikere taler sammen og finder fælles retning29.10.2020 08:54:03 CETPressemeddelelse

Borgere og politikere, der mødes omkring samme bord gennem et helt år. Det har været opskriften på en ny måde at arbejde på i Hjørring Kommune. I august 2019 blev to grupper med borgere og politikere sat i gang. Den ene gruppe, ”Boligliv”, har siden arbejdet med hvilke boliger vi i fremtiden skal bo i, og de forskellige måder vi vil bo på. Den anden gruppe, ”Kystliv”, har arbejdet med anbefalinger for udvikling af hverdagsliv og turismeliv for kommunens kyststrækning med Løkken i syd til Tversted i nord. Grupperne har mødtes adskillige gange og det har for alle været en helt ny arbejdsform. På møderne er borgere og politikere blevet præsenteret for forskellige oplæg som input til de efterfølgende livlige og gode drøftelser i begge grupper. - Det har været positivt at opleve, at borgerne var med hele vejen i processen. Ingen blev koblet af. Som borger var det spændende at være med helt inde i maskinrummet og få et indblik i de faglige og politiske mellemregninger. Alle lærer også noget

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum