Aabenraa Kommune

Haderslevvej lukket imellem Camma Larsen-Ledets Vej og Løgumklostervej

Del

Arkil udfører torsdag den 10. maj og 11. maj 2018 slidlagsarbejde på Haderslevvej imellem Camma Larsen-Ledets Vej og Løgumklostervej.

Trafikanter må beregne længere køretid, da Arkil den 10. maj og 11. maj 2018 udfører slidlagsarbejdepå Haderslevvej imellem Camma Larsen-Ledets Vej og Løgumklostervej.

Trafikanter, der skal mod syd, skal i stedet køre ad Camma Larsen-Ledets Vej til rundkørsel ved Gammel Ribevej fortsætte ned af denne og svinge til venstre af Løgumklostervej for igen at svinge til højre på Haderslevvej.

På samme måde skal trafikanter, der kører mod nord, køre til venstre ad Løgumklostervej op af Gammel Ribevej i rundkørsel ned af Camma Larsen-Ledets Vej og svinge til venstre i kryds ved Haderselvvej igen ved Hoptrup.

Der er også mulighed nordfra for at køre af i Bodum af Bodum Bygade til Rise Hjarup videre til rundkørsel ved Ribevej v/Rødekro. Derefter køres af ruten Ribevej, Løgumklostervej, Vestvejen, Rugkobbel og derved syd om Aabenraa.

Man kan ligeledes køre nordpå ved at køre af Rugkobbel, Vestvejen svinge til venstre af Løgumklostervej fortsætte Til Ribevej for i rundkørsel ved Rødekro at køre af Bodumvej og fortsætte til Haderslevvej

Der er også mulighed for at benytte motorvej E 45 ved i sydgående retning at benytte tilkørsel 70 ved Bodum og fortsætte til afkørsel 71, der går syd om Aabenraa. Kører man mod nord, kan man på samme måde benytte tilkørsel 71 og køre af igen ved afkørsel 70.

Ledningsarbejdet vil desværre genere trafikanter i perioden. Trafikanter opfordres til at tage hjemmefra i god tid og væbner sig med tålmodighed.

Da arbejdet i området er omfattende må det påregnes, at entreprenør arbejder i weekenden.

Det forventes at arbejdet vil stå på i 3 uger. Der bliver opsat skilte, som guider trafikanter på rette vej til omkørslen.

Arbejdet udføres for Arwos af entreprenør Arkil A/S Sønderborg

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum