Haderslev Kommune

Haderslev skilter med Trekantområdet - invitation til pressen

Del

Haderslev Kommune er fra 1. januar 2016 en del af Trekantområdet. Denne historiske beslutning markeres, når kommunen på mandag begynder at skifte kommunegrænseskilte til et nyt skilt, hvorpå der står "En del af Trekantområdet".

Det første skilt skiftes i overværelse af Haderslev Kommunes borgmester, H. P. Geil, og formand for Trekantområdets bestyrelse, Jørn Pedersen, der også er borgmester i Kolding Kommune.

Det sker mandag den 11. januar klokken 10.30 på Hoptrup Hovedgade, landevejen mellem Haderslev og Aabenraa, ved det eksisterende kommunegrænseskilt. Se vedhæftede kort hvor stedet er indtegnet.

Kommunerne i Trekantområdet begyndte i efteråret 2015 at anvende et nyt skilt, hvor kommunens våbenskjold og navn samt Trekantområdets logo og teksten "En del af Trekantområdet" står på. Det er det skilt, der nu også kommer op ved nogle af Haderslev Kommunes grænser.

I første omgang sættes det nye kommunegrænseskilt op ved de kommunegrænser, der er ydre grænser af Trekantområdet, så man kan se, når man kører ind i Trekantområdet. De øvrige kommunegrænseskilte vil blive skiftet efterhånden, som der er behov for det.

Trekantområdet består fra 1. januar 2016 af Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommuner, der har en fælles vision om at være det vigtigste vækstcenter i Vestdanmark.Kontaktinformation:

Borgmester i Haderslev Kommune, H. P. Geil, 21 69 64 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum