Haderslev Kommune

Haderslev skilter med Trekantområdet - invitation til pressen

Del

Haderslev Kommune er fra 1. januar 2016 en del af Trekantområdet. Denne historiske beslutning markeres, når kommunen på mandag begynder at skifte kommunegrænseskilte til et nyt skilt, hvorpå der står "En del af Trekantområdet".

Det første skilt skiftes i overværelse af Haderslev Kommunes borgmester, H. P. Geil, og formand for Trekantområdets bestyrelse, Jørn Pedersen, der også er borgmester i Kolding Kommune.

Det sker mandag den 11. januar klokken 10.30 på Hoptrup Hovedgade, landevejen mellem Haderslev og Aabenraa, ved det eksisterende kommunegrænseskilt. Se vedhæftede kort hvor stedet er indtegnet.

Kommunerne i Trekantområdet begyndte i efteråret 2015 at anvende et nyt skilt, hvor kommunens våbenskjold og navn samt Trekantområdets logo og teksten "En del af Trekantområdet" står på. Det er det skilt, der nu også kommer op ved nogle af Haderslev Kommunes grænser.

I første omgang sættes det nye kommunegrænseskilt op ved de kommunegrænser, der er ydre grænser af Trekantområdet, så man kan se, når man kører ind i Trekantområdet. De øvrige kommunegrænseskilte vil blive skiftet efterhånden, som der er behov for det.

Trekantområdet består fra 1. januar 2016 af Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommuner, der har en fælles vision om at være det vigtigste vækstcenter i Vestdanmark.Kontaktinformation:

Borgmester i Haderslev Kommune, H. P. Geil, 21 69 64 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum