Haderslev Kommune

Haderslev-politikere fortalte udvalg på Christiansborg om udsigten til nyt forsvarsforlig

Del

Haderslev Kommunes Økonomiudvalg var i dag på besøg på Christiansborg forud for indgåelse af nyt forsvarsforlig. Politikerne fortalte bl.a. om de mange militære arbejdspladser og det gode samarbejde med Forsvaret.

Økonomiudvalget på Christiansborg
Økonomiudvalget på Christiansborg

Haderslev Kommunens Økonomiudvalg havde i dag foretræde for to udvalg på Christiansborg, nemlig Forsvarsudvalget og Udvalget for Landdistrikterne og Øer.

På foretrædet fortalte H.P. Geil og Henrik Rønnow om forsvarskommunen Haderslev. Det vil sige de mange militære installationer og arbejdspladser i kommunen:


• Fighter Wing Skrydstrup
• Forsvarets depot Skrydstrup
• Beredskabsstyrelsen Sydjylland
• Haderslev Kaserne
• Slesvigske Fodregiments Musikkorps
• Forsvarets radaranlæg ved Nustrup
• Øvelsesterræn ved Vesterskoven
• Skydeterræn ved Halk

-Der skal snart laves en politisk aftale om nyt forsvarsforlig, og derfor er det vigtigt, at vi møder op fortæller om alt det, vi kan og gør i Haderslev Kommune i et forbilledligt godt samarbejde med Forsvaret, siger borgmester H.P. Geil.

-Hele byrådet bakker op om denne indsats, hvilket også tydeligt fremgår af, at Økonomiudvalget møder samlet frem i dag. Det er et positivt og stærkt signal, siger H.P. Geil.

-Vi oplevede lydhøre politikere, der fik et godt indtryk af forsvarskommunen Haderslev, og ikke mindst Haderslev Kaserne, og vi benyttede lejligheden til at invitere alle medlemmer af udvalgene til Haderslev for ved selvsyn at opleve Haderslev Kaserne, siger H.P. Geil.

På foretrædet fik udvalgsmedlemmerne også udleveret skriftligt materiale om forsvarskommunen Haderslev.

-Det er vores opfattelse, at folketingets partier lyttede og nu er klædt godt på forud for forhandlingerne om nyt forsvarsforligt, og at alle kender Haderslev Kommunes argumenter og synspunkter, siger H.P. Geil.

Kontakter

Billeder

Økonomiudvalget på Christiansborg
Økonomiudvalget på Christiansborg
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum