Haderslev Kommune

Haderslev overtager opgaver indenfor tale, høre og syn

Del

Borgere med tale-, høre- eller synsvanskeligheder kan fra januar få hjælp af Tale, Høre, Syn - THS Haderslev. Afdelingen overtager opgaverne fra Center for Hjælpemidler og Kommunikation, Aabenraa.

Hvis du som borger har tale-, høre- eller synsvanskeligheder kan du få undervisning, rådgivning, vejledning og mulighed for at afprøve udvalgte hjælpemidler på Solsikkevej 2, Haderslev.

THS Haderslev overtager opgaverne fra Center for Hjælpemidler og Kommunikation, der ligger i Aabenraa Kommune. Hvis du skal have hjælp til eller rådgivning og viden om hjælpemidler, indretning af handicapbiler og byggeri til borgere med funktionsnedsættelser, skal du kontakte Visitationen, Varbergvej 13 st, Haderslev, telefon 74 34 27 57.

Det er fortsat Visitationen, der træffer afgørelser om hjælpemidler.

THS Haderslev henvender sig til:

  • Borgere med nedsat synsfunktion med behov for rådgivning, vejledning og undervisning,herunder afprøvning af hjælpemidler
  • Borgere med nedsat hørefunktion med behov for rådgivning, vejledning og undervisning,herunder afprøvning af hjælpemidler
  • Borgere med stemmevanskeligheder med behov for rådgivning, vejledning og undervisning
  • Borgere med behov for afprøvning af IKT-hjælpemidler, rådgivning og vejledning.

THS Haderslev vil fremover kunne findes på Solsikkevej 2, Haderslev. På telefon 74 34 79 40 eller mail ths@haderslev.dk

Indtil THS Haderslev åbner kan henvendelser ske til Nina Blattmann, Beskyttet Beskæftigelse,73 52 04 30 eller Pia Gregersen Lund, Beskyttet Beskæftigelse, 73 52 04 30Kontaktinformation:

Jytte Stounberg Hansen, telefon 74 34 79 19

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum