Haderslev Kommune

Haderslev Kommune støtter nyt forsamlingshus i Strandelhjørn

Del

Snart kan Strandelhjørn og Omegns Borgerforening købe missionshuset i Strandelhjørn. Landdistriktsudvalget i Haderslev Kommune støtter etableringen af et nyt forsamlingshus i Strandelhjørn med 100.000 kroner for på den måde at understøtte de mange aktiviteter i området og sikre nye rammer for fællesskabet.

Borgerforeningen for Strandelhjørn og Omegn har søgt Landdistriktsudvalget om støtte til at etablere et nyt forsamlingshus, der kan være centrum for borgerdrevne aktiviteter for alle generationer i lokalområdet. Muligheden er opstået, fordi missionshuset i Strandelhjørn har været til salg.

”I Landdistriktsudvalget er vi utrolig glade for det enorme engagement, vi oplever blandt de mange aktive borgere rundt i hele kommunen. Strandelhjørn er et rigtig godt eksempel på den virkelyst og også det ansvar, man lokalt tager på sig for at sikre et godt liv i landdistrikterne. En ny ramme for fællesskabet i kraft af det gamle missionshus giver i den grad mening for os at støtte op om. I vores Landdistriktspolitik står der bl.a., at vi vil arbejde for, at der er fysiske rammer til rådighed for fællesskabet i et lokalområde”, siger formand for Landdistriktsudvalget, Bent Kloster.

Udvalgets næstformand, Bo Morthorst Rasmussen supplerer: ”Med en bevilling på 100.000 kroner sikrer vi ikke bare en direkte udmøntning af vores politik, vi understøtter også rammerne for, at borgerne på tværs af generationer får et mødested til aktiviteter, der er arrangeret af borgerne og er målrettet borgerne. I udvalget glæder vi os meget til at følge det spændende projekt i Strandelhjørn og den værdi, det utvivlsomt vil skabe for lokalområdet.”

Nu forestår det endelige køb af missionshuset og en renovering og energioptimering af faciliteterne, inden de nye rammer for fællesskabet i Strandelhjørn kan åbne og berige området med engagement og aktiviteter.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum