Haderslev Kommune

Haderslev Kommune rykker op i top 20 over erhvervsvenlighed

Del

Haderslev Kommune kan notere sig en flot fremgang i virksomhedernes vurdering af kommunens erhvervsvenlighed. Fra en placering som nummer 29 sidste år blandt landets kommuner er Haderslev Kommune i år rykket op i top 20 med en 18. plads i Dansk Industris årlige måling af erhvervsvenlighed i kommunerne.

Haderslev Kommune er i Dansk Industris årlige måling af erhvervsvenlighed nu med i top 20. I årets måling går kommunen fra en plads som nummer 29 blandt landets 98 kommuner til en plads som nummer 18.

”Jeg glæder mig over det flotte resultat. At være nummer 18 i erhvervsvenlighed blandt landets kommuner er tilfredsstillende, og jeg noterer mig især, at virksomhederne kvitterer for den gode sagsbehandling, dialog med erhvervslivet og brugen af private leverandører. Det viser, at de indsatser, vi gør, kan mærkes hos virksomhederne, og det er jeg godt tilfreds med”, siger Mads Skau, borgmester i Haderslev Kommune.

Når man spørger virksomhederne, hvor Haderslev Kommune kan forbedre sig, så er de to emner, der fylder mest, arbejdskraft og uddannelse.

”Det vidner om, at virksomhederne ser det samme, som vi ser i kommunalbestyrelsen. Vi har gennem længere tid haft et fælles mål om at skabe vækst og velfærd gennem tre indsatsområder; arbejdspladser, uddannelse og bosætning. Det er et arbejde, vi har inddraget blandt andet virksomhederne i, som der er opbakning til fra alle kanter. Så det er områder, vi har en styrket indsats på de kommende år, og som jeg har en klar forventning om, at vi kommer til at forbedre os på”, siger Mads Skau.

Undersøgelsen af den generelle erhvervsvenlighed er inddelt i forskellige kategorier, hvor Haderslev Kommune især ligger pænt placeret i ’digitale rammer’, ’brug af private leverandører’ og ’kommunal sagsbehandling’. Men også i kategorien ’overordnet erhvervsvenlighed’ har Haderslev Kommune rykket sig i den positive retning.

”Jeg er godt tilfreds med den vurdering, vores virksomheder har givet os i år. Det er et resultat af en indsats gennem flere år, men også af at vi i kommunalbestyrelsen står sammen om at skabe vækst og velfærd for borgere og virksomheder i Haderslev Kommune og at vores virksomheder bakker op omkring den retning”, siger Mads Skau.

Resultaterne af årets erhvervsmåling kan ses på https://www.danskindustri.dk/le/ 

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Nyt budget i Haderslev Kommune: Sikring af velfærd med fokus på vækst og udvikling23.9.2022 11:25:41 CEST | Pressemeddelelse

Flertalsgruppen i Haderslev Kommune har indgået et budgetforlig med fokus på sikring af velfærden i en tid præget af kriser på flere områder. Samtidig fastholdes den langsigtede dagsorden om vækst og udvikling, der skal fremtidssikre velfærden. Forligspartierne består af partierne Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Radikale, Nye Borgerlige og Slesvigsk Parti.

Velo-Claus fortæller om sin passion for racercykler og Tour de France20.9.2022 13:31:56 CEST | Pressemeddelelse

Foredrag på Slesvigske Vognsamling den 5. oktober kl. 19.00 Claus Ostenfeldt, der kalder sig Velo-Claus, har en stor samling af racercykler, der har kørt Tour de France og andre store cykelløb. Et udvalg af de fineste og mest interessante indgår i sommerudstillingen på Slesvigske Vognsamling. I foredraget vil Velo-Claus fortælle om cyklerne, cykelrytterne, og hvordan de har fanget hans interesse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum