Haderslev Kommune

Haderslev Kommune overtager drift og vedligehold af StreetDome

Del

Haderslev Kommune overtager driften og vedligehold på StreetDome. Det er et led af udmøntningen af den nye samarbejdsaftale, som Haderslev Kommune har indgået efter en positiv og konstruktiv dialog med bestyrelsen for StreetDome.

-Jeg er meget glad for den samarbejdsaftale, vi indgik med bestyrelsen i december, og hvor vi nu har fået udmøntningen af aftalen på plads på udvalgsmødet i aftes, siger formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen.

Vi har haft en utrolig god dialog omkring aftalen, og vi er enige om, at vi nu har sat en positiv retning på udviklingen af det fyrtårn, som StreetDome er for Haderslev Kommune, siger formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Allan Emiliussen.

Den nye aftale betyder, at både rammer og økonomi nu fremadrettet er på plads for StreetDome.

Haderslev Kommune går nu ind og overtager driften og vedligehold af stedet, og er faktisk allerede i gang.

Det bliver Haderslev Idrætscenter, der kommer til at stå for arbejdet. Det betyder, at bygningsvedligeholdelse, rengøring, pedelopgaver og cafedrift udføres af Haderslev Kommune.

-Med denne aftale får bestyrelsen frisat kræfter til at fokusere på at udvikle aktiviteter for brugerne og involvere og stimulere de frivillige i det lokale streetmiljø, siger Allan Emiliussen.

-Bestyrelsen har en række ambitiøse ideer og visioner for StreetDome, og jeg er overbevist om, at vi med vedtagelsen af denne samarbejdsaftale og det gode samarbejde med bestyrelsen har sat rammerne for en meget positiv udvikling af StreetDome til gavn for alle parter, siger Allan Emilussen.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum