Haderslev Kommune

Haderslev Kommune opfordrer: Tæl skridt i uge 35 og 36

Del

28. august skydes endnu en ”Tæl skridt”-kampagne i gang. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune bakker vanen tro op om kampagnen og betaler deltagergebyret for kommunens borgere samt ansatte på kommunens arbejdspladser.

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund. Formålet er at få mere aktivitet, socialt samvær og lidt venlig konkurrence ind i arbejdsdagen. Kampagnens sidste dag er 10. september. Tilmelding starter 1. august.

Tæl skridt er for alle på arbejdspladsen: Det er motion uden omklædning og en oplagt måde at få kickstartet sensommeren. Tæl skridt-kampagnen indbyder både til konkurrence og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden – på tværs af afdelinger og virksomheder. Alle, der når 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kr.

Tilmelding og deltagelse er simpel:

  • Saml et hold på minimum tre personer og udnævn en holdkaptajn
  • Tilmeld jer NU på www.tælskridt.dk – brug betalingskoden ”Haderslev”. Tilmeldingsfrist er den 29. august kl 23.59.
  • Gå mindst 10.000 skridt om dagen
  • Registrér jeres skridt på www.tælskridt.dk eller send en sms til 1271 med teksten TS 10000. 

Var du en af de mange, der deltog i uge 4 og 5 og i uge 17 og 18, så husk at du har mulighed for at sammenligne dine præstationer. Du er naturligvis også velkommen, selvom du ikke har været med før.

Som altid kan skridttællere lånes hos Sundhed og Forebyggelse i Nørregade 41, 2. sal, Haderslev. Skridttællerne udlånes efter først-til-mølle-princippet. Der findes også en app, der kan tælle skridt.

Kontakter

Linette Ebler Rasmussen
Sundhed og Forebyggelse
74 34 03 50
linr@haderslev.dk

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum