Haderslev Kommune

Haderslev Kommune klar til corona-sikkert valg

Del

Coronasmitten stiger i samfundet samtidig med, der skal afvikles kommunal- og regionsrådsvalg. Derfor har Haderslev Kommune taget en række ekstra forholdsregler på de 34 valgsteder, så man sikkert og trygt kan komme og stemme.

I Haderslev Kommune kan man stemme til kommunalbestyrelsen og regionsrådet 34 steder i kommunen fra Arnum i vest til Aarø i øst. De mange valgsteder betyder, at der for det meste er god plads på stemmestederne, hvilket er godt, når valget falder sammen med stigende coronasmitte.

”Vi har på alle vores valgsteder god plads til at afvikle et sikkert valg. Derudover har vi ekstra mandskab på, så vi kan sørge for, at det er trygt og sikkert for alle at stemme”, siger Anne-Mette Faurholm Michelsen, der er chef for Borger- og Rådhusservice i Haderslev Kommune og står for at afvikle valget.

Det ekstra mandskab skal blandt andet sørge for, at der bliver tørret jævnligt af i stemmeboksene og at det for eksempel er muligt at stemme fra sin bil, hvis man ikke ønsker at gå ind.

”Det er vigtigt, at alle får mulighed for at stemme på valgdagen, også selvom man skulle være nær kontakt til en smittet”, siger Anne-Mette Faurholm Michelsen og fortsætter:

”Vi tager alle forholdsregler, så det er sikkert og trygt for alle at stemme, så vi håber på en rigtig høj valgdeltagelse.”

Ekstra tiltag på Haderslev Kommunes valgsteder:

  • håndsprit og aftørringsservietter
  • mundbind til udlevering
  • mulighed for at medbringe egen kuglepen
  • mulighed for at stemme fra bilen for borgere, der ikke ønsker at gå ind
  • visir og beskyttelsesdragter til valgtilforordnede, der skal tage imod stemmer fra en borger, der har fået konstateret Covid-19/er nær kontakt.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Stor udstilling om kvinder og cykling åbnet på Slesvigske Vognsamling i Haderslev15.6.2022 13:07:27 CEST | Pressemeddelelse

Tirsdag eftermiddag var godt et halvt hundrede inviterede gæster de første til at opleve Historie Haderslevs nye, store udstilling på Slesvigske Vognsamling: ”Ud i friheden på to hjul”. Anledningen til udstillingen er Tour de France-feltets ridt gennem Sønderjylland denne sommer, men temaet kvinder og cykling fortæller en større historie om samfundets udvikling, fra de første cykler kom på gaden i begyndelsen af 1800-tallet til i dag.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum