Haderslev Kommune

Haderslev Kommune indtræder i den fælles sønderjyske indkøbsforening Sydjysk Udbuds Samarbejde

Del

Haderslev Kommune har siden 2006 været medlem af Jysk Fællesindkøb, men skifter nu til et sønderjysk samarbejde. Udbudssamarbejdet vil give både administrative og driftsmæssige fordele.

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune besluttede på mødet den 18. januar 2016 at foretage et skifte fra Jysk Fællesindkøb til Sydjysk Udbuds Samarbejde, som er et indkøbsfælleskab, der hidtil har bestået af Tønder og Aabenraa kommuner.

Formålet med et indkøbsfællesskab er at gennemføre fælles udbud på varekøb og tjenesteydelser for at opnå en større udbudsvolumen og dermed økonomisk mere rentable aftaler.

Fremadrettet forventes et øget fokus på udbud af tjenesteydelser, og ved denne type udbud er geografisk nærhed et afgørende parameter for økonomisk rationale ved udbuddet.

"Jeg glæder mig over, at Haderslev Kommune fremover kan øge samarbejdet med vores to sønderjyske nabokommuner. Vi arbejder allerede sammen på en række områder, og vi bliver styrket af at kunne gå sammen om udbud. Samtidig bliver det også mere attraktivt for virksomheder i Sydjylland at byde ind på opgaver, når den udbudte volumen på opgaverne bliver større", siger borgmester H. P. Geil.

Haderslev Kommune har en opsigelse på seks måneder i den eksisterende JYFI samarbejdsaftale. Derudover gennemføres allerede planlagte udbud i 2016 som aftalt.

En dialog med Tønder og Aabenraa kommuner har vist, at der allerede i 2016 kan gennemføres flere fælles udbud.

FAKTA:Haderslev Kommune har siden 2006 været medstifter og medlem af Jysk Fællesindkøb (JYFI). JYFI er et tværkommunalt indkøbsfælleskab bestående af 9 kommuner, Viborg, Skive, Mariagerfjord, Skanderborg, Syddjurs, Norddjurs, Favrskov, Rebild og Haderslev.Kontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil, telefon 21 69 64 71

Økonomichef Søren Lorenzen, telefon 23 72 03 11

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum